Dead Alliance XBOX ONE

13,99 

Zdieľať:

Dead Alliance XBOX ONE je napínavá multiplayerová zombie strieľačka z prvej osoby, ktorá vás vtiahne do postapokalyptického sveta. Spojte sa s priateľmi a strategicky prevezmite kontrolu nad vojenskými základňami, zatiaľ čo sa vysporiadate s hordami zombíkov. Hra ponúka rôzne herné módy, feromónové granáty a dynamické súboje, ktoré vyžadujú spoluprácu a taktické myslenie. Nezmeškajte túto jedinečnú akčnú hru! Objednajte si Dead Alliance na XBOX ONE teraz!

Kód: 374514 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Dead Alliance XBOX ONE

Dead Alliance je napínavá multiplayerová zombie strieľačka z prvej osoby, ktorá vás vtiahne do postapokalyptického sveta, kde sa bývalé vojenské základne stali poslednými útočiskami pre preživších. Hráči sa musia spojiť do tímov a strategicky prevziať kontrolu nad týmito základňami, pričom sa musia vysporiadať s hordami zombíkov, ktoré infikovali mapy.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Žáner: Multiplayerová strieľačka z prvej osoby
  • Platforma: XBOX ONE
  • Vydavateľ: Maximum Games
  • EAN: 5016488130547

V Dead Alliance sa hráči ocitnú v nebezpečnej situácii, kde musia prežiť v prostredí plnom zombíkov. Hra ponúka rôzne herné módy, ktoré umožňujú hráčom vybrať si, ako chcú bojovať. Môžete sa zúčastniť intenzívnych tímových súťaží alebo sa pokúsiť prežiť v režime prežitia. Každý mód ponúka jedinečné výzvy a taktické možnosti, ktoré si vyžadujú spoluprácu a strategické myslenie.

Jednou z najzaujímavejších vlastností Dead Alliance je použitie feromónových granátov, ktoré umožňujú hráčom manipulovať so správaním zombíkov. Tieto granáty môžu byť použité na prilákanie zombíkov k nepriateľom, čím sa vytvárajú nové taktické možnosti v boji. Hráči môžu využiť rôzne zbrane a vybavenie, aby sa prispôsobili svojmu hernému štýlu a preferenciám.

Grafika a zvukové efekty v Dead Alliance sú na vysokej úrovni, čo prispieva k celkovému ponoreniu do hry. Postapokalyptické prostredie je detailne spracované a vytvára atmosféru napätia a nebezpečenstva. Hráči sa môžu tešiť na dynamické súboje a adrenalínové situácie, ktoré ich udržia na okraji sedadla.

Ak hľadáte hru, ktorá kombinuje akciu, strategické myslenie a kooperáciu, Dead Alliance je skvelou voľbou. Pripravte sa na intenzívne boje a nezabudnite si zobrať svojich priateľov, aby ste spoločne prežili v tomto nebezpečnom svete.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú zombie strieľačku! Objednajte si Dead Alliance na XBOX ONE teraz!