The Sims 4 Psi a kočky

17,99 

Zdieľať:

Objavte rozšírenie The Sims 4: Psi a kočky, ktoré vám umožní vytvoriť si vlastných psov a mačky. S nástrojom Create A Pet prispôsobte vzhľad a správanie svojich miláčikov, oblečte ich do štýlových outfitov a zažite nové interakcie, ktoré obohatia život vašich Simíkov. Nechajte sa uniesť zábavou a láskou, ktorú prinášajú domáce zvieratá do vašich hier. Objednajte si hru na PC DVD a zažite nezabudnuteľné chvíle s vašimi vernými spoločníkmi!

Kód: 375584 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Sims 4: Psi a kočky

Rozšírte svoj herný zážitok v populárnej simulácii života s rozšírením The Sims 4: Psi a kočky. Toto rozšírenie vám umožní vytvoriť si vlastných miláčikov a pridať ich do svojich domácností, čím navždy zmeníte život vašich Simíkov. S novým a výkonným nástrojom Create A Pet máte možnosť prispôsobiť si mačky a psy podľa svojich predstáv. Každý miláčik má svoj jedinečný vzhľad, zreteľné správanie a po prvýkrát aj oblečenie!

Kľúčové vlastnosti:

  • Vytvorte si vlastných miláčikov: Prispôsobte si vzhľad a charakter svojich psov a mačiek. Môžete si vybrať z rôznych plemien, farieb a vzorov, čím si vytvoríte jedinečné spoločníky.
  • Jedinečné správanie: Každý miláčik má svoje vlastné správanie, ktoré ovplyvňuje interakcie s vašimi Simíkmi. Zistite, aké sú ich preferencie a osobnosti, a prispôsobte im svoj prístup.
  • Oblečenie pre miláčikov: Po prvýkrát môžete obliekať svojich psov a mačky do rôznych outfitov, čím im dodáte jedinečný štýl a osobnosť.
  • Nové interakcie: Vytvorte si silný vzťah so svojimi miláčikmi prostredníctvom nových interakcií, ako je hranie, učenie trikov a starostlivosť o nich, čo posilní vaše puto.
  • Domáce zvieratá a ich vplyv na život: Psi a mačky sa stanú neoddeliteľnou súčasťou vašich Simíkov, ovplyvnia ich nálady a životné rozhodnutia, čím obohatia ich každodenný život.

V The Sims 4: Psi a kočky sa môžete tešiť na množstvo nových herných mechaník, ktoré obohatia váš herný zážitok. Miláčikovia nie sú len doplnkom, ale skutočnými členmi domácnosti, ktorí prinášajú radosť a zábavu. Vytvorte si svojich obľúbených psov a mačky, starajte sa o nich a sledujte, ako sa ich osobnosti vyvíjajú v priebehu času.

Nezabudnite, že toto rozšírenie je dostupné na platforme PC DVD a je distribuované v slovenčine. Ak máte záujem o obohatenie svojho herného zážitku, neváhajte a objednajte si hru ešte dnes! Vstúpte do sveta, kde sa vaše Simíky môžu tešiť z prítomnosti svojich verných spoločníkov a zažite nezabudnuteľné chvíle plné zábavy a lásky.