The Sims 4 Psi a kočky CD-key

17,99 

Zdieľať:

Objavte svet The Sims 4 Psi a kočky s naším CD-key. Vytvorte si unikátne mačky a psy, prispôsobte ich vzhľad a správanie pomocou nástroja Create A Pet. Nové interakcie a oblečenie pre miláčikov obohatia váš herný zážitok. Získajte svoj kľúč a zažite radosť zo života so svojimi virtuálnymi spoločníkmi!

Kód: 3755840000 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Sims 4 Psi a kočky CD-key

Vstúpte do fascinujúceho sveta The Sims 4 Psi a kočky, kde si môžete vytvoriť svojich vlastných miláčikov a obohatiť tak život vašich Simíkov. Tento rozšírený balík prináša množstvo nových možností a funkcií, ktoré vám umožnia prispôsobiť si svoj herný zážitok podľa vlastných predstáv.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Vydavateľ: Electronic Arts
  • Platforma: PC DVD
  • EAN: 5030938116875

Jednou z najvýraznejších noviniek je výkonný nástroj Create A Pet, ktorý vám umožní vytvoriť si mačky a psy s jedinečným vzhľadom a správaním. Môžete si vybrať z rôznych plemien, farieb a vzorov, pričom každý miláčik môže mať svoj vlastný charakter a osobnosť. Po prvýkrát máte možnosť obliekať svojich domácich miláčikov do rôznych oblečení, čo pridáva na zábave a variabilite.

Miláčikovia nie sú len dekoráciou; stávajú sa celoživotnými spoločníkmi vašich Simíkov. Ich prítomnosť ovplyvňuje každodenný život, interakcie a dokonca aj kariérne možnosti. Psi a mačky môžu pomáhať svojim majiteľom v domácich prácach, zlepšovať ich náladu a prinášať radosť do ich životov. Každý miláčik má svoje vlastné správanie, ktoré sa môže líšiť v závislosti od plemena a osobnosti, čo pridáva na realistickosti a hrateľnosti.

Prečo si vybrať The Sims 4 Psi a kočky?

  • Vytvorte si unikátne miláčiky: Prispôsobte si vzhľad a správanie svojich domácich miláčikov.
  • Nové interakcie: Objavte nové možnosti interakcie medzi Simíkmi a ich miláčikmi.
  • Oblečenie pre miláčikov: Prvýkrát môžete obliekať svojich psov a mačky do rôznych outfitov.
  • Vylepšená hrateľnosť: Psi a mačky ovplyvňujú životy Simíkov a prinášajú nové výzvy a radosti.

Nezmeškajte príležitosť obohatiť svoj herný zážitok a vytvoriť si vlastný svet plný lásky a zábavy. Získajte svoj CD-key pre The Sims 4 Psi a kočky a začnite svoju dobrodružnú cestu už dnes! Objavte všetky možnosti, ktoré vám táto hra ponúka, a prežite nezabudnuteľné chvíle so svojimi virtuálnymi miláčikmi.