Raiden 5: Director’s Cut (Limited Edition) PS4

25,99 

Zdieľať:

Raiden 5: Director’s Cut (Limited Edition) PS4 je ultimátna arkádová strieľačka, ktorá oslavuje 25 rokov legendárneho herného zážitku. S rozlíšením 1080p a možnosťou multiplayeru si užijete akčné súboje s priateľmi. Využite mocné sekundárne zbrane a prekonajte nebezpečných nepriateľov. Nezmeškajte túto limitovanú edíciu, ktorá obohatí vašu hernú knižnicu a prinesie vám nezabudnuteľné dobrodružstvo!

Kód: 375582 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Raiden 5: Director’s Cut (Limited Edition) PS4

Raiden 5: Director’s Cut (Limited Edition) je najnovšia verzia kultového arkádového hitu, ktorý sa prvýkrát objavil pred 25 rokmi. Tento ikonický titul v oblasti strieľačiek prichádza na platformu PS4 s množstvom vylepšení a nových funkcií, ktoré zaručujú nezabudnuteľný herný zážitok. Pripravte sa na akčné súboje, kde sa budete snažiť zachrániť svet pred nebezpečnými nepriateľmi a prekážkami.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: UFO Interactive Games
  • Platforma: PS4
  • Rozlíšenie: 1080p pre plné zobrazenie všetkých striel aj na HDTV
  • Multiplayer: Možnosť hry v kooperácii s priateľmi
  • Útoky: Mocné sekundárne zbrane a útoky vo vybraných úrovniach
  • EAN: 5060201658160

Raiden 5: Director’s Cut ponúka hráčom možnosť zažiť intenzívne akčné momenty s nádhernou grafikou a plynulým chodom. Hra je navrhnutá tak, aby bola jednoducho naučiteľná, no ťažko ovládnuteľná, čo zaručuje, že aj skúsení hráči budú mať čo robiť. Vďaka vylepšenému rozlíšeniu 1080p si môžete vychutnať každý detail a efekt, ktorý hra ponúka.

Jednou z najzaujímavejších funkcií je možnosť multiplayeru, ktorá umožňuje hráčom spojiť sily a bojovať proti nepriateľom spoločne. Týmto spôsobom si môžete užiť hru s priateľmi a prežiť vzrušujúce chvíle plné akcie a adrenalínu. Hráči môžu využiť mocné sekundárne zbrane, ktoré im pomôžu v boji proti silným bossom a hordám nepriateľov.

Raiden 5: Director’s Cut (Limited Edition) je skutočným skvostom pre fanúšikov arkádových strieľačiek. S množstvom prekvapení a výziev, ktoré na vás čakajú, sa táto hra stane neodmysliteľnou súčasťou vašej hernej knižnice. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto epickú akciu a pridajte sa k boju o záchranu sveta.

Objavte svet Raiden 5 a zažite adrenalínové súboje, ktoré vás vtiahnu do akcie. Pripravte sa na výnimočné herné zážitky, ktoré vás nielen zabavia, ale aj posunú vaše herné schopnosti na novú úroveň. S Raiden 5: Director’s Cut (Limited Edition) na PS4 sa stanete súčasťou legendy, ktorá prekonáva čas a ponúka nezabudnuteľné dobrodružstvo.