Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) PS4

20,99 

Zdieľať:

Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) na PS4 je revolučná hororová hra, ktorá ponúka kompletný zážitok s základnou hrou a všetkými DLC. Vstúpte do zlovestného sídla a prežite napínavý príbeh Ethana Wintersa, ktorý hľadá svoju zmiznutú manželku. S pohľadom z prvej osoby a realistickou grafikou vás táto edícia vtiahne do temného sveta plného strachu a prekvapení. Nezmeškajte túto povinnosť pre fanúšikov hororových hier!

Kód: 375854 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) PS4

Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) je revolučná hororová hra, ktorá posúva hranice žánru a ponúka hráčom nezabudnuteľný zážitok. Táto edícia zahŕňa základnú hru a všetky tri doposiaľ vydané DLC, čím zabezpečuje kompletný a pohlcujúci príbeh, ktorý vás vtiahne do svojho temného sveta.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Capcom Entertainment
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5055060945575

Hra sa odohráva v zlovestnom sídle na plantáži v modernom americkom prostredí, kde sa hráči ujímajú úlohy Ethana Wintersa, ktorý sa snaží nájsť svoju zmiznutú manželku. Atmosféra je naplnená napätím a strachom, pričom každý krok môže byť posledný. Hráči sa musia vysporiadať s rôznymi prekážkami, nebezpečnými nepriateľmi a zložitými hádankami, ktoré sú súčasťou tejto hororovej cesty.

Resident Evil 7: Biohazard sa vracia k svojim koreňom a ponúka hráčom pohľad z prvej osoby, čo umocňuje pocit strachu a beznádeje. Grafika je na vysokej úrovni, pričom detaily prostredia a postáv sú precízne spracované, čo prispieva k realistickému zážitku. Hra je známa svojou intenzívnou atmosférou a prekvapivými momentmi, ktoré vás udržia v napätí až do poslednej minúty.

DLC Obsah:

Gold Edition obsahuje všetky tri DLC, ktoré rozširujú príbeh a ponúkajú nové herné mechaniky. Tieto rozšírenia pridávajú ďalšie úrovne napätia a zložitosti, pričom hráči môžu objavovať nové aspekty príbehu a postavy. Každé DLC je navrhnuté tak, aby obohatilo základnú hru a poskytlo hráčom ešte hlbší zážitok.

Ak ste fanúšikom hororových hier alebo série Resident Evil, táto edícia je pre vás povinnosťou. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá vás vtiahne do svojho temného a desivého sveta. Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú napínavý a emocionálny herný zážitok, ktorý vás nielen zabaví, ale aj vystraší. Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu do hlbín hrôzy a prežite dobrodružstvo, ktoré vás nenechá chladnými!