Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) PS4

17,99 

Zdieľať:

Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) PS4 je akčné RPG, ktoré vás zavedie do post-apokalyptického sveta, kde sa stretáva príroda s technológiou. Hrajte za Aloy, lovkyňu, ktorá odhaľuje tajomstvá svojej minulosti. Kompletná edícia obsahuje všetok obsah digital deluxe edície a DLC Frozen Wilds, ponúkajúce nové oblasti a mechanizované bytosti. S nádhernou grafikou a otvoreným svetom plným výziev je táto hra ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných RPG. Objavte fascinujúci svet a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo!

Kód: 376930 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) PS4

Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) je jedinečné akčné RPG, ktoré vás vtiahne do fascinujúceho post-apokalyptického sveta, kde sa príroda a technológia stretávajú v nečakaných formách. Hra, vyvinutá renomovanými tvorcami série Killzone, ponúka hráčom možnosť stať sa lovkyňou Aloy, ktorá sa snaží odhaliť tajomstvá svojej minulosti a prežiť v nebezpečnom svete plnom mechanizovaných bytostí.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: PlayStation Studios
  • Platforma: PS4
  • EAN: 711719706014
  • Obsah: Kompletná edícia obsahuje všetok obsah digital deluxe edície a DLC Frozen Wilds.

Horizon: Zero Dawn sa vyznačuje nádhernou grafikou a otvoreným svetom, ktorý je plný rôznych biotopov, od hustých lesov po rozľahlé pláně. Hráči môžu preskúmavať tento svet, zbierať suroviny, vyrábať zbrane a vylepšovať svoje schopnosti. Mechanizované bytosti, ktoré obývajú tento svet, sú rôznorodé a každá z nich má svoje vlastné správanie a slabiny, čo pridáva na strategickej hĺbke boja.

Hlavná postava, Aloy, je silná a nezávislá žena, ktorá sa snaží zistiť pravdu o svojom pôvode a o svete okolo seba. Hráči sa môžu tešiť na bohatý príbeh, ktorý je preplnený zvratmi a emocionálnymi momentmi. Hra ponúka aj množstvo vedľajších úloh a aktivít, ktoré obohacujú herný zážitok a umožňujú hráčom hlbšie sa ponoriť do tohto fascinujúceho univerza.

Okrem hlavného príbehu a vedľajších úloh, Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) obsahuje aj DLC Frozen Wilds, ktoré prináša nové oblasti na preskúmanie, nové mechanizované bytosti a ďalšie výzvy. Tento dodatočný obsah rozširuje herný zážitok a ponúka hráčom ešte viac možností, ako sa zapojiť do akcie.

Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných RPG hier, ktorí hľadajú hlboký príbeh, nádhernú grafiku a vzrušujúci herný zážitok. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto úžasného sveta a objavte tajomstvá, ktoré na vás čakajú. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás pohltí a nenechá vás chladnými!