Dissidia Final Fantasy NT PS4

13,99 

Zdieľať:

Dissidia Final Fantasy NT pre PS4 je akčná hra od Square Enix, ktorá kombinuje strategické prvky s dynamickými 3v3 arénovými súbojmi. Vyberte si z dvadsiatich ikonických postáv, ako sú Cloud a Sephiroth, a bojujte s priateľmi alebo online. Hra ponúka rôzne herné módy, nádhernú grafiku a hlboké taktické možnosti, čo z nej robí ideálnu voľbu pre fanúšikov série Final Fantasy.

Kód: 378081 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Dissidia Final Fantasy NT PS4

Dissidia Final Fantasy NT je fascinujúca akčná hra, ktorá spája strategické prvky s dynamickými súbojmi, a to všetko v prostredí známeho univerza Final Fantasy. Vydaná renomovanou spoločnosťou Square Enix, táto hra je určená pre platformu PS4 a ponúka hráčom možnosť vybrať si z dvadsiatich ikonických postáv, ako sú Cloud, Sephiroth, Tifa a mnohí ďalší. Hráči sa môžu zapojiť do vzrušujúcich 3v3 arénových súbojov, kde si môžu zvoliť svojich obľúbených hrdinov a bojovať buď s priateľmi, alebo s inými hráčmi online.

Kľúčové vlastnosti hry:

  • Rôznorodé postavy: Vyberte si z dvadsiatich známych postáv, pričom každá z nich má jedinečné schopnosti a štýl boja, čo zaručuje rozmanitosť v hernom zážitku.
  • 3v3 arény: Bojujte v dynamických arénach, kde je tímová spolupráca kľúčom k víťazstvu. Spojte sily so svojimi priateľmi a vytvorte neporaziteľný tím.
  • Online a offline režimy: Hrajte osamote proti AI alebo sa pripojte k online zápasom, kde môžete testovať svoje schopnosti proti hráčom z celého sveta.
  • Strategické prvky: Hra kombinuje akčné súboje s taktickým plánovaním, čo umožňuje hráčom vytvárať rôzne stratégie a taktiky pre víťazstvo.
  • Vizuálne efekty: Nádherná grafika a efekty oživujú svet Final Fantasy, poskytujúc hráčom nezabudnuteľný zážitok.

Dissidia Final Fantasy NT ponúka aj rôzne herné módy, ktoré zaručujú, že sa nikdy nebudete nudiť. Môžete sa zúčastniť na turnajoch, súťažiť v rebríčkoch alebo sa zapojiť do kooperatívnych misií so svojimi priateľmi. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre nových hráčov, ale zároveň ponúka dostatočnú hĺbku pre skúsených veteránov série.

Ak ste fanúšikom série Final Fantasy alebo akčných hier, Dissidia Final Fantasy NT je pre vás ideálnou voľbou. Pripravte sa na vzrušujúce súboje, strategické plánovanie a nezabudnuteľné momenty s vašimi obľúbenými postavami. Nezabudnite si hru zakúpiť a zažiť všetky jej výhody na vlastnej koži!