Ashes Cricket PS4

20,99 

Zdieľať:

Objavte Ashes Cricket na PS4 – najrealistickejší zážitok z kriketu! Vydaná spoločnosťou Big Ant Studios, táto hra ponúka obsiahly režim kariéry, plne pohybovo nasnímaných hráčov a možnosť prispôsobiť si tím. Zúčastnite sa napínavých zápasov a strategicky plánujte svoje ťahy. Nezmeškajte šancu zažiť autentické kriketové dobrodružstvo s Ashes Cricket na PS4!

Kód: 378524 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Ashes Cricket PS4

Hra Ashes Cricket na platforme PS4 je jedným z najrealistickejších a najautentickejších zážitkov v oblasti kriketu, ktoré si môžete vychutnať. Vydaná renomovanou spoločnosťou Big Ant Studios, táto hra ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť napínavé zápasy a strategické plánovanie v prostredí, ktoré je verne zobrazené a detailne spracované.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: Big Ant Studios
  • Obsiahly režim kariéry: Prežite kariéru od začiatku až po vrchol, zúčastňujte sa rôznych turnajov a zápasov.
  • Plne pohybovo nasnímaní hráči: Realistické animácie a pohyby, ktoré zvyšujú zážitok z hrania.
  • Databáza hráčov: Obsahuje všetkých známych hráčov kriketu, čo umožňuje vytvoriť si vlastný tím snov.
  • Editor tímu a loga: Možnosť prispôsobiť si tímy a logá podľa vlastných predstáv.
  • Ženské hráčky kriketu: Po prvýkrát v histórii hry sú zahrnuté aj ženské hráčky, čo pridáva na rozmanitosti a atraktivite.

Hra Ashes Cricket ponúka tucty hodín precízneho a presného hrania, pričom sa zameriava na realistické herné mechaniky a autentické zážitky. Hráči môžu zažiť napínavé zápasy, strategicky plánovať svoje ťahy a zlepšovať svoje zručnosti v rôznych herných režimoch. Okrem toho, hra obsahuje aj online multiplayer, kde si môžete zmerať sily s ostatnými hráčmi z celého sveta.

Ak ste fanúšikom kriketu alebo len hľadáte zábavnú a realistickú športovú hru, objavte Ashes Cricket na PS4. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá vás vtiahne do sveta kriketu ako nikdy predtým. Vstúpte do sveta kriketu s Ashes Cricket na PS4 a zažite napínavé zápasy, ktoré vás udržia na okraji sedadla!