Assassin’s Creed: Origins CZ [Uplay]

19,99 

Zdieľať:

Objavte Assassin’s Creed: Origins CZ na platforme Uplay a ponorte sa do starovekého Egypta. Hrajte ako Bayek, posledný medjay, a odhaľte tajomstvá, ktoré formovali históriu. S otvoreným svetom, RPG prvkami a vylepšeným bojovým systémom, táto hra ponúka hodiny zábavy a vzdelania. Získajte svoju digitálnu kópiu ešte dnes!

Kód: 379164 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed: Origins CZ [Uplay]

Vstúpte do fascinujúceho sveta starovekého Egypta s hrou Assassin’s Creed: Origins, ktorá vás zavedie do doby, keď sa rodila tajná organizácia Assassínov. Táto digitálna verzia hry je dostupná na platforme Uplay a po zakúpení obdržíte kľúč prostredníctvom SMS a e-mailu. Pre aktiváciu kľúča je potrebné mať členstvo v službe Uplay a pripojenie na internet.

Hlavné parametre a vlastnosti hry:

  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Platforma: ESD PC
  • EAN: STE-0003682

Hra Assassin’s Creed: Origins ponúka hráčom jedinečný pohľad na staroveký Egypt, kde sa prelínajú majestátne pyramídy, rozľahlé púšte a tajomné chrámy. Hráči sa ujmú úlohy Bayeka, posledného medjay, ktorý sa snaží ochrániť svojich blízkych a odhaliť temné tajomstvá, ktoré ohrozujú jeho krajinu. Príbeh je zasadený do obdobia, keď sa rodí konflikt medzi Assassínmi a Templármi, a hráči budú mať možnosť preskúmať bohatú históriu a kultúru Egypta.

Hlavné rysy hry:

  • Otvorený svet: Preskúmajte obrovský otvorený svet, ktorý je plný zaujímavých miest, mýtov a legiend. Od majestátnych pyramíd po ruiny starovekých chrámov, každý kút Egypta skrýva svoje tajomstvá.
  • RPG prvky: Hra kombinuje akčné prvky s RPG mechanikami, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj herný štýl a rozvíjať svoje schopnosti.
  • Nový bojový systém: Vylepšený bojový systém ponúka viac možností a stratégií, čo zvyšuje dynamiku súbojov a umožňuje hráčom využiť rôzne zbrane a techniky.
  • Historické postavy a udalosti: Započnite interakciu s historickými postavami a zažite významné udalosti, ktoré formovali Egypt a jeho kultúru.

Hra Assassin’s Creed: Origins je nielen zábavná, ale aj vzdelávacia, pretože ponúka pohľad na fascinujúcu históriu a kultúru starovekého Egypta. Hráči sa môžu tešiť na množstvo vedľajších úloh, výziev a objavovania, ktoré zaručujú hodiny zábavy.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto epickú cestu do minulosti. Získajte svoju digitálnu kópiu hry Assassin’s Creed: Origins CZ [Uplay] a ponorte sa do sveta plného dobrodružstva a tajomstiev.