Minecraft (Nintendo Switch Edition) NSW

27,99 

Zdieľať:

Objavte Minecraft (Nintendo Switch Edition) a zažite nekonečné dobrodružstvo v otvorenom svete! Vytvárajte, ťažte a prežívajte s priateľmi v rôznych herných módoch. S intuitívnym ovládaním a možnosťou multiplayeru je táto verzia ideálna pre každého fanúšika. Nechajte sa uniesť svojou fantáziou a vytvorte si vlastný svet plný možností!

Kód: 379804 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Minecraft (Nintendo Switch Edition) NSW

Zažite herný fenomén Minecraft prispôsobený pre konzoly Nintendo Switch! Táto verzia hry ponúka jedinečný zážitok, ktorý kombinuje kreativitu, dobrodružstvo a prežitie v jednom balení. Vytvorte svety obmedzené len svojou fantáziou a objavte nekonečné možnosti, ktoré vám táto hra ponúka.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Nintendo
  • Platforma: NSW (Nintendo Switch)
  • EAN: 045496420628

V Minecraft sa ocitnete v otvorenom svete, kde môžete ťažiť suroviny, stavať budovy a vytvárať vlastné štruktúry. Hra ponúka rôzne herné módy, vrátane kreatívneho módu, kde máte neobmedzené zdroje, a módu prežitia, kde musíte zbierať suroviny a brániť sa pred nebezpečnými príšerami. Nezabúdajte, že v noci sa príšery vydajú na lov, takže sa uistite, že máte bezpečný prístrešok, skôr než k tomu dôjde.

Nové funkcie navrhnuté špeciálne pre Nintendo Switch umožňujú hráčom vychutnať si hru na cestách. Môžete sa pripojiť k priateľom a hrať spoločne v lokálnom multiplayeri alebo online. S intuitívnym ovládaním a dotykovým displejom je ovládanie hry jednoduché a zábavné. Hráči môžu tiež využiť funkciu pohybového ovládania, čo pridáva na dynamike a interaktivite.

Prečo si vybrať Minecraft na Nintendo Switch?

  • Otvorený svet: Vytvorte a objavujte nekonečné svety, ktoré sú len na dosah vašej fantázie.
  • Rôzne herné módy: Hrajte podľa svojich preferencií – buď v kreatívnom móde, kde môžete bez obmedzení stavať, alebo v móde prežitia, kde musíte prežiť v nehostinných podmienkach.
  • Multiplayer: Hrajte s priateľmi a zdieľajte svoje výtvory, čo posúva zábavu na novú úroveň.
  • Prispôsobenie: Možnosť prispôsobiť si postavy a svety podľa vlastných predstáv, čo zvyšuje osobný zážitok z hry.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru na Nintendo Switch! Vstúpte do sveta Minecraftu a objavte, čo všetko môžete vytvoriť a zažiť. Či už ste nováčik alebo skúsený hráč, táto verzia hry vám ponúkne hodiny zábavy a kreativity. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do neznámych svetov a umožní vám stať sa architektom vlastného osudu!