Titan Quest PS4

13,99 

Zdieľať:

Titan Quest PS4 je akčné RPG, ktoré vás zavedie do fascinujúceho sveta starovekých civilizácií. Preskúmajte otvorený svet Grécka, Egypta a Ázie, bojujte proti mýtickým nepriateľom a prispôsobte si svojho hrdinu s unikátnymi schopnosťami. Hrajte v kooperatívnom multiplayeri a zažite epické dobrodružstvo plné akcie a mytológie. Objavte Titan Quest na PS4 a staňte sa hrdinom, ktorý obnoví poriadok vo svete chaosu!

Kód: 379979 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Titan Quest PS4

Titan Quest je akčné RPG, ktoré vás zavedie do fascinujúceho sveta starovekých civilizácií, ako sú Grécko, Egypt a Ázia. Hra, vyvinutá renomovanými autormi Briana Sullivana a Randalla Wallacea, ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý kombinuje bohatú mytológiu s dynamickým herným systémom. Po úteku Titánov z ich večného väzenia sa na Zemi rozšíril chaos a bohovia potrebujú hrdinu, ktorý by obnovil poriadok a zvrátil osud sveta.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Žáner: Akčné RPG
  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: THQ Nordic
  • EAN: 9120080071835

Hra sa vyznačuje:

  • Otvoreným svetom: Preskúmajte rozsiahle prostredia, od slnečných pláží Grécka po tajomné pyramídy Egypta, a objavte skryté poklady a tajomstvá.
  • Hlbokým systémom prispôsobenia postavy: Vytvorte si vlastného hrdinu s unikátnymi schopnosťami a zručnosťami, ktoré môžete kombinovať podľa svojich preferencií, čím si prispôsobíte herný štýl.
  • Kooperatívnym multiplayerom: Hrajte s priateľmi a spoločne čelíte mocným nepriateľom a náročným úlohám, čo zvyšuje zábavu a interakciu.
  • Rôznorodými nepriateľmi: Bojujte proti rôznym typom nepriateľov, od mýtických bytostí po mocných bossov, pričom každý z nich vyžaduje iný prístup a stratégiu.
  • Úžasnou grafikou a zvukom: Vychutnajte si nádherne spracované prostredia a epickú hudbu, ktorá umocňuje atmosféru hry a ponorí vás do starovekého sveta.

Príbeh Titan Quest je zasadený do doby, keď sa bohovia a hrdinovia snažia zachrániť svet pred hrozbou, ktorú predstavujú Titáni. Hráči sa ocitnú v úlohe hrdinu, ktorý musí prejsť rôznymi mýtickými lokalitami, plniť úlohy a zbierať cenné predmety, ktoré mu pomôžu v boji proti temným silám. Hra ponúka bohatý príbeh, ktorý je prepojený s historickými a mytologickými udalosťami, čo z nej robí jedinečný zážitok pre všetkých fanúšikov RPG hier.

Ak ste fanúšikom akčných RPG a hľadáte hru, ktorá vás vtiahne do svojho sveta, objavte Titan Quest na PS4. Nezmeškajte príležitosť stať sa hrdinom, ktorý zvráti osud a obnoví poriadok vo svete plnom chaosu. Pripravte sa na epické dobrodružstvo, ktoré vás zanechá s nezabudnuteľnými zážitkami a množstvom hodín zábavy.