Naruto to Boruto: Shinobi Striker PS4

12,99 

Zdieľať:

Objavte svet ninja s hrou Naruto to Boruto: Shinobi Striker na PS4. Táto online multiplayer hra od Bandai Namco Entertainment ponúka dynamické 3D boje, prispôsobenie postáv a obľúbené postavy z anime. Zúčastnite sa intenzívnych súťaží, vytvorte si vlastného ninju a bojujte s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta. Zažite akčné dobrodružstvo a strategické plánovanie v unikátnom ninja univerze!

Kód: 379985 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Naruto to Boruto: Shinobi Striker PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta ninja s hrou Naruto to Boruto: Shinobi Striker na platforme PS4. Táto online multiplayer hra, vydaná spoločnosťou Bandai Namco Entertainment, ponúka jedinečný herný zážitok, ktorý vás prenesie do známeho univerza Naruta. Očakávajte adrenalínové boje v dynamickom 3D prostredí, kde sa stretnete s vašimi obľúbenými postavami a zažijete nezabudnuteľné súboje.

Kľúčové vlastnosti hry:

  • Online multiplayer: Hrajte s priateľmi alebo proti hráčom z celého sveta v intenzívnych ninja súbojoch.
  • Nový grafický štýl: Hra sa vyznačuje unikátnym a atraktívnym grafickým spracovaním, ktoré oživuje svet Naruta ako nikdy predtým.
  • Rôzne herné módy: Zúčastnite sa rôznych herných režimov, vrátane tímových súťaží a individuálnych výziev.
  • Prispôsobenie postáv: Vytvorte si vlastného ninju a prispôsobte jeho vzhľad, schopnosti a techniky podľa svojich preferencií.
  • Obľúbené postavy: Bojujte s ikonickými postavami z anime a mangy, ako sú Naruto, Sasuke, Sakura a mnohí ďalší.

Hra Naruto to Boruto: Shinobi Striker ponúka hráčom možnosť zažiť akčné boje v tímoch, kde si môžete vybrať z rôznych tried postáv, ako sú útočníci, obrancovia a podporné postavy. Každá trieda má svoje jedinečné schopnosti a techniky, čo pridáva na strategickej hĺbke hry. Hráči môžu spolupracovať, aby vytvorili silné tímy a porazili svojich protivníkov v rôznych arénach, ktoré sú inšpirované svetom Naruta.

Okrem toho, hra ponúka aj možnosť zúčastniť sa na rôznych misiách a výzvach, ktoré vám umožnia získať nové vybavenie a vylepšiť svoje schopnosti. S každým víťazstvom sa zvyšuje vaša úroveň a odomykajú sa nové techniky, čo robí hru ešte zaujímavejšou a návykovejšou.

Ak ste fanúšikom Naruta alebo len hľadáte zábavnú a akčnú multiplayer hru, Naruto to Boruto: Shinobi Striker je pre vás ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť stať sa najlepším ninjom vo svete Naruta a zažite vzrušenie z bojov s priateľmi. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do akcie a strategického plánovania, kde každý súboj môže rozhodnúť o vašej cti a sláve v ninja svete.