de Blob 2 XBOX ONE

13,99 

Zdieľať:

Objavte svet plný farieb s hrou de Blob 2 na XBOX ONE. V tejto akčnej adventúre od THQ Nordic sa stanete hrdinom, ktorý oživuje mesto Chroma, zničené zlou korporáciou I.N.K.T. Využite unikátne mechaniky farbenia, prekonávajte rôzne úrovne a misie, a hrajte v kooperatívnom režime s priateľmi. Získajte de Blob 2 a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo plné zábavy a výziev!

Kód: 380522 Kategória: Vydavateľ:

O hre

de Blob 2 na XBOX ONE – Oživte farebný svet Chroma!

Vstúpte do fascinujúceho a farebného sveta s hrou de Blob 2 na platforme XBOX ONE. Táto hra, vydaná spoločnosťou THQ Nordic, vás zavedie do mesta Chroma, ktoré bolo zničené zlou korporáciou I.N.K.T. Táto korporácia vyhlásila, že farby sú trestné, a tak vysala všetku krásu a zaujímavosť z tohto niekdajšieho živého mesta. Vašou úlohou je stať sa hrdinom, ktorým je de Blob, a znovu oživiť Chroma svojou jedinečnou schopnosťou zafarbiť svet.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Platforma: XBOX ONE
  • Vydavateľ: THQ Nordic
  • EAN: 9120080072061

Hra de Blob 2 ponúka množstvo vzrušujúcich funkcií, ktoré zaručujú zábavu a výzvu:

  • Unikátna mechanika farbenia: Využite svoju schopnosť zafarbiť objekty a prostredie, aby ste obnovili farby a radosť v meste.
  • Rôzne úrovne a misie: Prejdite rôznymi úrovňami, kde budete čeliť rôznym výzvam a nepriateľom, pričom každá úroveň ponúka jedinečné prostredie a úlohy.
  • Kooperatívny režim: Hrajte s priateľmi a spoločne sa snažte znovu oživiť Chroma.
  • Vylepšenia a bonusy: Zbierajte bonusy a vylepšujte svoje schopnosti, aby ste sa stali ešte silnejším hrdinom.

Hra je známa svojou jedinečnou grafikou a chytľavou hrateľnosťou, ktorá osloví hráčov všetkých vekových kategórií. Skáčte, odrážajte sa a ničte všetko, čo vám stojí v ceste, aby ste zachránili mesto pred čierno-bielou budúcnosťou. de Blob 2 je nielen zábavná, ale aj vizuálne ohromujúca hra, ktorá vás vtiahne do svojho farebného sveta.

Nezmeškajte príležitosť stať sa hrdinom mesta Chroma! Získajte svoju kópiu hry de Blob 2 na XBOX ONE a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás nadchne a pobaví. Oživte farby, prekonajte prekážky a staňte sa súčasťou tohto jedinečného herného zážitku!