Assassin’s Creed: Rogue (Remastered) XBOX ONE

18,99 

Zdieľať:

Objavte Assassin’s Creed: Rogue (Remastered) na XBOX ONE a zažite epické dobrodružstvo v 18. storočí. Vychutnajte si úchvatnú 4K grafiku na Xbox One X a bonusové misie, ktoré obohacujú herný zážitok. Prežite príbeh Shay Patricka Cormaca, zradcu Assassina, a ponorte sa do konfliktu medzi Assassins a Templármi. Objednajte si teraz a zažite napínavé boje a hlboký príbeh!

Kód: 380662 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed: Rogue (Remastered) XBOX ONE

Vstúpte do fascinujúceho sveta Assassin’s Creed: Rogue (Remastered) na platforme XBOX ONE a zažite dobrodružstvo, ktoré vás prenesie do temných čias 18. storočia. Táto remasterovaná verzia hry ponúka hráčom možnosť vychutnať si hru v najkrajšom prevedení, vrátane podpory rozlíšenia 4K na systémoch Xbox One X a 1080p na PS4 PRO. Hra je skutočným vizuálnym zážitkom, ktorý vás vtiahne do atmosféry historických udalostí a napínavých súžení.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 3307216044628
  • Rozlíšenie: 4K na Xbox One X, 1080p na PS4 PRO
  • Bonusové misie: The Armor of Sir Gunn Quest a The Siege of Ford de Sable
  • DLC balíčky: Obsahuje dodatočný obsah pre rozšírenie herného zážitku

Assassin’s Creed: Rogue (Remastered) sa zameriava na príbeh Shay Patricka Cormaca, mladého Assassina, ktorý sa stáva zradcom a prechádza na stranu Templárov. Tento zvrat v príbehu ponúka unikátne pohľady na konflikt medzi Assassins a Templármi, pričom hráči majú možnosť zažiť obidve strany tohto historického sporu. Hra sa odohráva v nádherných prostrediach, od zasnežených krajín Severnej Ameriky po malebné ulice New Yorku, pričom každý detail je starostlivo prepracovaný, aby poskytol autentický zážitok.

Hráči sa môžu tešiť na množstvo nových funkcií a vylepšení, ktoré remasterovaná verzia ponúka. Vylepšená grafika a optimalizované ovládanie zaručujú plynulý a pohlcujúci herný zážitok. Navyše, pridané bonusové misie obohacujú príbeh a ponúkajú ďalšie výzvy pre tých, ktorí sa neboja postaviť sa novým nepriateľom.

Nezabudnite, že Assassin’s Creed: Rogue (Remastered) je ideálnou voľbou pre fanúšikov série, ako aj pre nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do bohatého a komplexného sveta Assassin’s Creed. Ak máte záujem o túto hru, neváhajte a objednajte si ju teraz na našej stránke!

Zažite napínavé dobrodružstvo, strategické boje a hlboký príbeh, ktorý vás zavedie do srdca konfliktu medzi Assassins a Templármi. Assassin’s Creed: Rogue (Remastered) je hrou, ktorú si nesmiete nechať ujsť!