Jurassic World: Evolution XBOX ONE

43,99 

Zdieľať:

Objavte svet dinosaurov s hrou Jurassic World: Evolution na XBOX ONE. Staňte sa bioinžinierom a vytvorte si vlastný jurský park na Isla Nublar a Muertes Archipelago. Vytvárajte a spravujte rôzne druhy dinosaurov, budujte atrakcie a zabezpečte bezpečnosť návštevníkov. S realistickou grafikou a zvukom zažijete jedinečný zážitok z doby dinosaurov. Pripravte sa na strategické plánovanie a zábavu v Jurassic World: Evolution!

Kód: 380696 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Jurassic World: Evolution XBOX ONE

Vstúpte do fascinujúceho sveta dinosaurov s hrou Jurassic World: Evolution na platforme XBOX ONE. Táto strategická simulácia vás postaví do úlohy bioinžiniera, ktorý má za úlohu vytvoriť a spravovať vlastný jurský park na legendárnom ostrove Isla Nublar a okolitých ostrovoch Muertes Archipelago.

Kľúčové vlastnosti hry:

  • Vytváranie dinosaurov: Vytvorte a geneticky modifikujte rôzne druhy dinosaurov, pričom každý z nich má svoje jedinečné vlastnosti a správanie.
  • Správa parku: Budujte a spravujte atrakcie, výskumné centrá a ochranné zariadenia, aby ste zabezpečili bezpečnosť návštevníkov a dinosaurov.
  • Interaktívny svet: Vstúpte do dynamického prostredia, kde sa vaše rozhodnutia priamo odrážajú na úspechu parku.
  • Príbeh a misie: Prežite príbeh inšpirovaný filmom Jurassic World a plňte rôzne úlohy a výzvy, ktoré vás posunú vpred.
  • Grafika a zvuk: Vychutnajte si ohromujúcu grafiku a realistické zvukové efekty, ktoré vás prenesú priamo do doby dinosaurov.

Hra Jurassic World: Evolution ponúka hráčom jedinečnú príležitosť stať sa architektom vlastného jurského sveta. S množstvom možností prispôsobenia a strategického plánovania sa môžete pustiť do budovania parku, ktorý priláka návštevníkov z celého sveta. Od výberu správnych druhov dinosaurov až po zabezpečenie ich zdravia a pohody, každé rozhodnutie má svoj význam.

Okrem toho, hra obsahuje aj výskumné a ochranné aspekty, ktoré sú kľúčové pre udržanie rovnováhy v parku. Musíte sa postarať o to, aby sa vaši dinosauri cítili dobre a aby ste predišli nebezpečným situáciám, ktoré by mohli ohroziť návštevníkov. S rôznymi typmi atrakcií a zariadení môžete vytvoriť park, ktorý bude nielen bezpečný, ale aj zábavný.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto vzrušujúcu hru a postavte si svoj vlastný jurský svet. Hra Jurassic World: Evolution je ideálna pre všetkých fanúšikov dinosaurov a strategických hier. Pripravte sa na výnimočný zážitok, ktorý vás prenesie do doby, keď vládli obrovské tvory. Vytvorte si park, ktorý bude legendárny!