Final Fantasy 15 (Royal Edition) PS4

25,99 

Zdieľať:

Final Fantasy 15 (Royal Edition) PS4 je epická akčná RPG hra od Square Enix, ktorá vás zavedie do otvoreného sveta plného moderných technológií a magických prvkov. Hrajte za Noctisa, dediča kráľovstva Lucis, a objavte fascinujúce prostredie, intenzívny bojový systém a rozšírený obsah vrátane všetkých DLC. Preskúmajte svet v automobile Regalia a zažite emocionálny príbeh o priateľstve a obetovaní. Nezmeškajte túto nezabudnuteľnú cestu v Final Fantasy 15 (Royal Edition) na PS4!

Kód: 380693 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Final Fantasy 15 (Royal Edition) PS4

Final Fantasy 15 (Royal Edition) je epická akčná RPG hra, ktorá vás zavedie do fascinujúceho sveta, kde sa prelínajú moderné technológie a magické prvky. Hráte za Noctisa Luciusa Caeluma, dediča kráľovstva Lucis, ktorý sa snaží ochrániť svoj domov a získať späť stratený kryštál, kľúč k moci a prosperite jeho kráľovstva.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Square Enix
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5021290080560

Hra sa odohráva v otvorenom svete, ktorý je bohatý na detaily a ponúka hráčom množstvo možností na preskúmanie. Od majestátnych hradov po rozľahlé krajiny, každý kút sveta je prepracovaný a plný zaujímavých postáv a úloh. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Intenzívny bojový systém: Hra kombinuje akčné prvky s taktickými rozhodnutiami, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj štýl boja.
  • Kooperácia s priateľmi: Hráči môžu využiť schopnosti svojich spoločníkov, aby prekonali náročné výzvy a bossov.
  • Rozšírený obsah: Royal Edition obsahuje všetky DLC a dodatočné misie, ktoré obohacujú príbeh a ponúkajú nové výzvy.
  • Možnosť jazdy na vozidlách: Preskúmajte svet v automobile Regalia, ktorý môžete vylepšovať a prispôsobovať.

Final Fantasy 15 (Royal Edition) ponúka aj bohatý príbeh, ktorý sa zaoberá témami priateľstva, zodpovednosti a obetovania. Noctis a jeho priatelia, Ignis, Gladiolus a Prompto, sa vydávajú na cestu, aby zachránili kráľovstvo a odhalili tajomstvá, ktoré sa skrývajú za ich osudom. Hráči sa môžu tešiť na emocionálne momenty, ktoré posilňujú puto medzi postavami a robia hru ešte pútavejšou.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto nezabudnuteľnú cestu a ponorte sa do sveta Final Fantasy 15 (Royal Edition) na PS4. Táto hra je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov RPG žánru, ktorí hľadajú hlboký príbeh, nádhernú grafiku a vzrušujúce herné mechaniky. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás pohltí a zanechá vo vás nezabudnuteľné spomienky!