Scribblenauts Showdown NSW

15,99 

Zdieľať:

Objavte Scribblenauts Showdown na Nintendo Switch! Táto jedinečná party hra ponúka viac ako 35,000 objektov a 25+ mini hier, ktoré testujú vašu kreativitu a rýchlosť. Hrajte v režime Showdown s priateľmi alebo sa postavte proti CPU v súťažnom prostredí. Pripravte sa na nekonečnú zábavu a výzvy, ktoré vás vtiahnu do akcie! Ideálna voľba pre rodiny a priateľov, ktorí hľadajú zábavu a súťaženie.

Kód: 381193 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Scribblenauts Showdown NSW

Vstúpte do fascinujúceho sveta Scribblenauts Showdown na platforme Nintendo Switch, kde sa kreativita a zábava stretávajú v jedinečnej party hre. Táto hra je ideálnou voľbou pre rodiny a priateľov, ktorí hľadajú spôsob, ako stráviť čas plný smiechu a súťaženia. Pripravte sa na ultimátne multiplayer dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do akcie a výziev, aké ste ešte nezažili!

Kľúčové vlastnosti:

  • Viac ako 35,000 objektov: Vytvorte si vlastný herný svet s obrovským množstvom objektov, ktoré môžete kombinovať a manipulovať. Vaša predstavivosť je jediným obmedzením!
  • 25+ mini hier: Užite si rozmanité mini hry, ktoré testujú vašu kreativitu, rýchlosť a schopnosť reagovať. Každá hra ponúka jedinečné výzvy, ktoré vás zabavia na dlhé hodiny.
  • Režim Showdown: Hrajte samostatne alebo s až 4 priateľmi v súťažnom režime, kde sa môžete postaviť proti sebe a zistiť, kto je najlepší v kreatívnych výzvach.
  • Režim Versus: Postavte sa proti CPU alebo priateľovi a ukážte svoje schopnosti v súťaživom prostredí, kde víťazstvo závisí od vašich strategických rozhodnutí.

Hra Scribblenauts Showdown ponúka jedinečnú kombináciu zábavy a kreativity, ktorá zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť. Každé kolo je iné a prináša nové výzvy, ktoré vás nútia premýšľať a rýchlo reagovať. Vytvorte si vlastné objekty a prekvapte svojich priateľov nečakanými kombináciami a stratégiami, ktoré môžu zmeniť priebeh hry.

Okrem toho, hra podporuje rôzne herné štýly, takže si každý nájde to svoje. Či už preferujete súťaživosť alebo spoluprácu, Scribblenauts Showdown vám poskytne všetko, čo potrebujete na skvelú zábavu. Hrajte s priateľmi, súťažte a užívajte si každú minútu tejto fantastickej party hry.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá kombinuje kreativitu s akciou. Pripravte sa na zábavu, ktorá nikdy nekončí, a objavte, čo všetko dokáže vaša predstavivosť s hrou Scribblenauts Showdown! Vydavateľ: Warner Bros. Games, Platforma: NSW.