Spyro Reignited Trilogy XBOX ONE

25,99 

Zdieľať:

Spyro Reignited Trilogy XBOX ONE je remastrovaná kolekcia klasických hier, ktorá vás zavedie do farebného sveta dráčika Spyra. Obsahuje tri ikonické tituly: Spyro: The Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! a Spyro: Year of the Dragon. S vylepšenou 3D grafikou, moderným ovládaním a novými animáciami si užijete nezabudnuteľné dobrodružstvá. Ideálne pre nových aj starých fanúšikov, ktorí chcú zažiť nostalgické dobrodružstvá s moderným nádychom.

Kód: 382902 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Spyro Reignited Trilogy XBOX ONE

Vstúpte do farebného a dobrodružného sveta dráčika Spyra s remastrovanou verziou trojice klasických hier, ktoré si získali srdcia hráčov po celom svete. Spyro Reignited Trilogy na platforme XBOX ONE ponúka nezabudnuteľný zážitok, ktorý kombinuje nostalgické prvky s moderným vizuálnym spracovaním.

Obsah balenia

  • Spyro: The Dragon – Prvá hra, kde sa Spyro vydáva na záchranu svojich dračích priateľov, ktorých Gnasty Gnorc uväznil.
  • Spyro 2: Ripto’s Rage! – Pokračovanie, v ktorom sa Spyro musí postaviť novému nepriateľovi, Ripto, a zachrániť svet Avalar.
  • Spyro: Year of the Dragon – Tretia časť, kde Spyro musí získať ukradnuté dračie vajcia a čeliť novým výzvam.

Kľúčové parametre a vlastnosti

  • Vydavateľ: Activision
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5030917242281

Každá z hier v tejto trilógii bola starostlivo remastrovaná, aby ponúkala nádhernú grafiku a vylepšené ovládanie, pričom si zachováva pôvodný herný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Vylepšenú 3D grafiku s detailnými prostrediami a postavami.
  • Nové animácie a efekty, ktoré oživia každú scénu.
  • Možnosť prechádzať hrami s moderným ovládaním, ktoré je prispôsobené súčasným štandardom.

Spyro Reignited Trilogy je ideálnou voľbou pre nových hráčov, ktorí sa chcú zoznámiť s týmto ikonickým dráčikom, ako aj pre tých, ktorí si chcú znovu prežiť svoje obľúbené dobrodružstvá. Hra ponúka množstvo zábavných úloh, skrytých pokladov a výziev, ktoré zaručene zabavia na dlhé hodiny.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú trilógiu a ponorte sa do sveta Spyra, kde na vás čakajú nezabudnuteľné dobrodružstvá a množstvo zábavy. Pripravte sa na to, že sa stanete súčasťou tejto magickej cesty, ktorá vás prenesie do detstva a zároveň ponúkne moderný herný zážitok.