Sega Mega Drive Classics PS4

20,99 

Zdieľať:

Objavte Sega Mega Drive Classics pre PS4, kolekciu viac ako 50 ikonických hier z konzol SEGA Mega Drive a Genesis. Vychutnajte si klasické tituly ako Sonic the Hedgehog a Streets of Rage 2 s vylepšenou grafikou a možnosťou uloženia pokroku. Hrajte s priateľmi v multiplayer režime a objavte skryté poklady v tejto nostalgickej kolekcii. Nezmeškajte šancu zažiť hernú históriu na moderných konzolách!

Kód: 383497 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Sega Mega Drive Classics PS4

Vstúpte do sveta nostalgie s Sega Mega Drive Classics pre PS4, kde sa stretávajú klasické hry z konzol SEGA Mega Drive a SEGA Genesis s modernými technológiami. Tento balík obsahuje viac ako 50 ikonických titulov, ktoré pokrývajú široké spektrum herných žánrov, od akčných hier po hlboké RPG. Pre fanúšikov retro hier je to jedinečná príležitosť zažiť klasiku v novom svetle.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: SEGA
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5055277032082

Medzi najznámejšie tituly, ktoré sú súčasťou tejto kolekcie, patrí Sonic the Hedgehog, ktorý sa stal symbolom hernej kultúry, a Streets of Rage 2, legendárna beat ‚em up hra, ktorá ponúka intenzívne akčné zážitky. Okrem toho si môžete vychutnať aj hlboké RPG hry ako séria Phantasy Star, ktorá vás vtiahne do fascinujúcich svetov plných dobrodružstiev a strategického plánovania.

Hráči sa môžu tešiť na:

  • Vylepšenú grafiku: Nové technológie prinášajú vylepšené vizuálne efekty, ktoré oživujú klasické hry.
  • Možnosť uloženia: Uložte si svoj pokrok a vráťte sa k hre kedykoľvek.
  • Podpora multiplayeru: Hrajte s priateľmi a rodinou v kooperatívnych alebo súťažných režimoch.
  • Rôzne herné režimy: Užite si originálne verzie hier alebo vyskúšajte nové herné módy.

Okrem zábavy a nostalgie, Sega Mega Drive Classics ponúka aj príležitosť na objavovanie menej známych, ale rovnako zábavných titulov, ktoré si zaslúžia vašu pozornosť. Hráči môžu objaviť skryté poklady v podobe logických hier, strieľačiek a arkádových akcií, ktoré sú súčasťou tejto rozsiahlej kolekcie.

Nezmeškajte príležitosť zažiť tieto klasické hry na moderných konzolách. Pripravte sa na nezabudnuteľné herné zážitky s Sega Mega Drive Classics PS4 a ponorte sa do sveta, kde sa história herného priemyslu stretáva s moderným hraním!