Le Tour de France: Season 2018 PS4

23,99 

Zdieľať:

Zažite adrenalín a vzrušenie z najprestížnejšieho cyklistického podujatia s hrou Le Tour de France: Season 2018 pre PS4. Preteky na oficiálnych tratiach z ročníka 2018, režim Pro Leader, lokálny multiplayer a možnosť vytvoriť si vlastný tím snov vás vtiahnu do atmosféry skutočných pretekov. Pripravte sa na nezabudnuteľné momenty a ukážte svoje cyklistické schopnosti!

Kód: 383952 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Le Tour de France: Season 2018 PS4

Zažite vzrušenie a adrenalín najprestížnejšieho cyklistického podujatia na svete s hrou Le Tour de France: Season 2018 pre konzolu PS4. Táto hra vás prenesie priamo do srdca Tour de France, kde si môžete vyskúšať svoje cyklistické schopnosti na oficiálnych a presne zreprodukovaných tratiach z ročníka 2018. Nasaďte si dres najväčších šampiónov a prežite nezabudnuteľné momenty, ktoré ponúka len tento legendárny závod.

Kľúčové vlastnosti hry:

  • Režim Pro Leader: Staňte sa lídrom svojho tímu a prežite vzrušujúce preteky, kde budete musieť strategicky plánovať a riadiť svojich jazdcov, aby ste dosiahli víťazstvo.
  • Adrenalínové zjazdy: Prežite vzrušenie z rýchlych zjazdov a náročných stúpaní, ktoré sú súčasťou skutočných etáp Tour de France.
  • Lokálny multiplayer: Hrajte s priateľmi v kooperatívnych alebo versus režimoch a zistite, kto je najlepší cyklista vo vašej skupine.
  • Vytvorte si vlastný tím snov: Zostavte si svoj vlastný tím z jazdcov a strategicky ich rozmiestnite na trati, aby ste dosiahli úspech.

Hra Le Tour de France: Season 2018 ponúka realistickú grafiku a autentické prostredie, ktoré vás vtiahne do atmosféry pretekov. S precízne navrhnutými trasami a detailne spracovanými postavami jazdcov si môžete vychutnať každú etapu ako skutočný profesionálny cyklista. Hráči majú možnosť prežiť všetky výzvy, ktorým čelí každý jazdec, vrátane únavy, strategického plánovania a tímovej spolupráce.

Nezabudnite, že táto hra je ideálna pre všetkých fanúšikov cyklistiky, ktorí chcú zažiť vzrušenie z pretekov na vlastnej koži. Či už ste skúsený hráč alebo nováčik, Le Tour de France: Season 2018 ponúka niečo pre každého. Pripravte sa na nezabudnuteľné preteky a ukážte, že máte na to stať sa šampiónom!

Objavte svet cyklistiky a prežite nezabudnuteľné momenty s Le Tour de France: Season 2018. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto legendárneho cyklistického podujatia a ukážte svoje schopnosti na trati!