Metro Redux PS4

18,99 

Zdieľať:

Metro Redux PS4 je remasterovaná verzia dvoch kultových hier, Metro 2033 a Metro: Last Light, ktoré vás zavedú do postapokalyptickej Moskvy. S vylepšenou grafikou, optimalizovaným gameplayom a napínavým príbehom ponúka táto hra intenzívny zážitok pre fanúšikov survival hororu. Prežite temné tunely metra, čelíte mutantným hrozbám a robíte morálne rozhodnutia, ktoré ovplyvnia váš osud. Objavte atmosféru a emocionálnu hĺbku, ktorú Metro Redux ponúka na PS4!

Kód: 384897 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Metro Redux PS4

Metro Redux pre PlayStation 4 je remasterovaná verzia dvoch ikonických hier, Metro 2033 a Metro: Last Light, ktoré vás zavedú do postapokalyptickej Moskvy. Tento balík ponúka hráčom možnosť zažiť vylepšenú grafiku a optimalizovaný herný zážitok, ktorý bol vytvorený pre next-gen systémy. Hry Metro sú známe svojou atmosférou, napínavým príbehom a intenzívnym gameplayom, čo z nich robí jedny z najlepších titulov v oblasti survival hororu.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Deep Silver
  • Platforma: PS4
  • EAN: 4020628886271

Príbeh a atmosféra

V Metro: Last Light sa ocitáte v roku 2034, kde zvyšky ľudstva prežívajú v temných tuneloch metra, obklopené smrteľnými hrozbami z vonku aj z vnútra. Hráči sa musia vysporiadať s nebezpečnými mutantmi a nepriateľskými frakciami, zatiaľ čo sa snažia prežiť v nehostinnej a desivej atmosfére. Príbeh je hlboký a emocionálny, pričom sa zaoberá témami prežitia, obetovania a morálnych rozhodnutí. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, môže mať zásadný dopad na osudy postáv a celkový priebeh príbehu.

Vylepšená grafika a gameplay

Metro Redux ponúka vylepšenú grafiku, ktorá zvyšuje úroveň detailov a realistickosti prostredia. Hráči môžu očakávať:

  • Vylepšené textúry a osvetlenie: Tieto prvky umocňujú atmosféru hier a ponúkajú realistickejší zážitok.
  • Hladší framerate: Zaručuje plynulejší herný zážitok, čo je kľúčové pre akčné sekvencie a napínavé momenty.
  • Možnosť vybrať si medzi dvoma hernými režimami: „Spartan“ a „Survival“, ktoré ponúkajú rôzne herné štýly a výzvy, čím sa zvyšuje znovuhrateľnosť.

Prečo si vybrať Metro Redux?

Ak ste fanúšikom postapokalyptických príbehov a survival hororov, Metro Redux je pre vás ideálnou voľbou. Hry ponúkajú kombináciu napínavého príbehu, intenzívneho gameplayu a vynikajúcej atmosféry, ktorá vás vtiahne do svojho sveta. S vylepšenou grafikou a optimalizovaným herným zážitkom si môžete vychutnať tieto klasiky ako nikdy predtým. Nezabudnite, že Metro Redux nie je len o prežití, ale aj o emocionálnych rozhodnutiach, ktoré formujú váš herný zážitok.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru a ponorte sa do temného a fascinujúceho sveta Metro! Hrajte a objavujte, čo všetko vám tento skvost ponúka.