Diablo 3 (Eternal Collection) XBOX ONE

25,99 

Zdieľať:

Diablo 3 (Eternal Collection) XBOX ONE je ultimátna RPG hra, ktorá kombinuje základnú hru s rozšíreniami Reaper of Souls a Rise of the Necromancer. Objavte temný svet Sanctuary, vyberte si z rôznych tried postáv a zažite kooperatívny multiplayer s priateľmi. Vylepšená grafika a plynulé ovládanie zaručujú pohlcujúci herný zážitok. Nezmeškajte túto legendárnu hru, ktorá ponúka hodiny zábavy a epické dobrodružstvá!

Kód: 385108 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Diablo 3 (Eternal Collection) XBOX ONE

Diablo 3 (Eternal Collection) je jednou z najuznávanejších RPG hier, ktorá sa dostáva na platformu XBOX ONE. Tento balík obsahuje základnú hru Diablo 3 spolu s oficiálnymi rozšíreniami Reaper of Souls a Rise of the Necromancer, čo zaručuje, že hráči dostanú kompletný herný zážitok, ktorý je plný akcie, dobrodružstva a epických súžení.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Blizzard Entertainment
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5030917236440

Diablo 3 je známa svojou pohlcujúcou hrateľnosťou a fascinujúcim príbehom, ktorý sa odohráva v temnom fantasy svete Sanctuary. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Rôzne triedy postáv: Vyberte si z niekoľkých unikátnych tried, ako sú Barbar, Čarodejník, Paladin a ďalšie, pričom každá trieda ponúka jedinečné schopnosti a herný štýl.
  • Kooperatívny multiplayer: Hrajte s priateľmi v kooperatívnom režime, kde môžete spoločne čeliť hordám nepriateľov a získať cenné loot.
  • Rozšírený obsah: S rozšíreniami Reaper of Souls a Rise of the Necromancer sa otvárajú nové možnosti, ako sú nové triedy, príbehové línie a herné mechaniky.
  • Vylepšená grafika a ovládanie: Hra bola kompletne redizajnovaná pre konzoly, čo zaručuje plynulé ovládanie a nádhernú grafiku, ktorá vás vtiahne do akcie.

Diablo 3 (Eternal Collection) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov RPG hier, ktorí hľadajú hlboký a pohlcujúci herný zážitok. Hra ponúka množstvo hodín zábavy, pričom každý hráč si môže prispôsobiť svoj herný štýl a objavovať tajomstvá Sanctuary. Vďaka dynamickému hernému prostrediu a neustálym výzvam sa nikdy nebudete nudiť.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto legendárnu hru na vlastnej koži. Diablo 3 (Eternal Collection) je skutočným majstrovským dielom, ktoré vás zavedie do sveta plného temnoty, hrdinstva a nekonečných dobrodružstiev. Pripravte sa na epické súboje a nezabudnuteľné zážitky, ktoré vás čakajú v tejto úžasnej hre.