Just Dance 2019 XBOX ONE

25,99 

Zdieľať:

Just Dance 2019 XBOX ONE je ideálna tanečná hra pre všetkých milovníkov zábavy. S viac ako 40 hitmi, vrátane Finesse a Havana, ponúka skvelé zážitky na párty. Intuitívne ovládanie a režim Just Dance Unlimited zabezpečujú nekonečnú zábavu. Tancujte, spálte kalórie a užite si čas s rodinou a priateľmi!

Kód: 385449 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Just Dance 2019 XBOX ONE

Hra Just Dance 2019 je perfektnou voľbou pre všetkých nadšencov tanca a zábavy. S viac ako 40 populárnymi hitmi, ktoré sa umiestnili na vrchole hitparád, ponúka táto hra nezabudnuteľný zážitok pre hráčov všetkých vekových kategórií. Medzi najznámejšie skladby patrí Finesse (Remix) od Bruno Mars Ft. Cardi B., Havana od Camila Cabello, Bang Bang Bang od BIGBANG a Shaky Shaky od Daddy Yankee. Tieto hity sú zárukou skvelej atmosféry a zábavy na každej párty.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 3307216080299

Just Dance 2019 ponúka intuitívne ovládanie, ktoré umožňuje hráčom tancovať bez potreby dodatočných ovládačov. Stačí len sledovať pohyby na obrazovke a nechať sa unášať rytmom. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre začiatočníkov aj pokročilých tanečníkov, čo z nej robí ideálnu voľbu pre rodinné stretnutia, oslavy alebo stretnutia s priateľmi.

Okrem klasických tanečných módov, Just Dance 2019 prináša aj nové funkcie, ako je Just Dance Unlimited, ktorý poskytuje prístup k ešte väčšiemu množstvu skladieb a exkluzívneho obsahu. Tento predplatný model umožňuje hráčom objavovať nové hity a tancovať na ne bez obmedzenia. Hráči môžu tiež sledovať svoje pokroky a porovnávať svoje výkony s priateľmi, čo pridáva na súťažnom duchu a motivácii.

Hra je skvelou voľbou pre tých, ktorí sa chcú zabaviť a zároveň si zlepšiť svoju kondíciu. Tancovanie je skvelý spôsob, ako spáliť kalórie a zlepšiť svoju fyzickú zdatnosť, a Just Dance 2019 to robí zábavným a interaktívnym spôsobom. S rôznymi úrovňami obtiažnosti si každý nájde to svoje a môže sa postupne zlepšovať.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto úžasnú tanečnú hru! Just Dance 2019 je ideálnym spoločníkom na každú párty a zaručuje hodiny zábavy pre vás a vašich priateľov. Pripravte sa na tanec, smiech a nezabudnuteľné chvíle plné energie!