Devil May Cry 5 PS4

18,99 

Zdieľať:

Devil May Cry 5 na PS4 je akčné dobrodružstvo od Capcom Entertainment, ktoré vás vtiahne do sveta plného démonov a epických súžení. Hrajte za tri jedinečné postavy, užite si rýchlu akciu, úžasnú grafiku a kooperatívny režim. Objavte skryté tajomstvá a prežite adrenalínové dobrodružstvo, ktoré vás pohltí. Objednajte si Devil May Cry 5 a staňte sa skutočným lovcom démonov!

Kód: 385472 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Devil May Cry 5 PS4 – Akčné dobrodružstvo plné démonov

Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok s Devil May Cry 5, najnovším prírastkom do ikonickej akčnej série od Capcom Entertainment. Tento titul pre PS4 vás vtiahne do sveta plného nadprirodzených súžení a epických súžení, kde sa stanete lovcom démonov a postavíte sa proti temným silám.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Vydavateľ: Capcom Entertainment
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5055060946480

V Devil May Cry 5 sa ujmete úlohy troch jedinečných hrdinov, ktorí sa musia postaviť novému pekelnému nebezpečenstvu. Hra ponúka:

  • Rýchlu a plynulú akciu: Vďaka dynamickým súbojom a variabilite herných štýlov si každý hráč nájde svoj obľúbený spôsob boja. Každý hrdina má unikátne schopnosti, čo umožňuje experimentovať s rôznymi taktikami.
  • Úžasnú grafiku: Moderný grafický engine prináša ohromujúce vizuálne efekty a detailné prostredia, ktoré vás vtiahnu do akcie a poskytnú vám realistický zážitok.
  • Originálne postavy: Okrem známych postáv, ako sú Dante a Nero, sa do hry pridáva aj nový hrdina V, ktorý ponúka unikátny herný štýl a zaujímavé mechaniky.
  • Otvorený svet: Preskúmavajte rôzne lokácie plné skrytých tajomstiev a výziev, čo zvyšuje znovuhrateľnosť a ponúka hodiny zábavy.
  • Kooperatívny režim: Hrajte so svojimi priateľmi a spoločne čelíte démonickým hordám, čo pridáva na zábave a dynamike hry.

Pripravte sa na epické bitky, kde sa vaša zručnosť a reflexy dostanú na skúšku. Devil May Cry 5 nie je len o akcii, ale aj o hlbokom príbehu, ktorý vás zavedie do fascinujúceho a temného sveta. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto legendárnej série a zažite adrenalínové dobrodružstvo, ktoré vás pohltí!

Objednajte si Devil May Cry 5 na PS4 a užite si hodiny zábavy a akcie, ktoré vám táto hra ponúka. Vstúpte do sveta démonov a ukážte, že ste skutočným lovcom!