PixARK PS4

18,99 

Zdieľať:

Objavte svet PixARK na PS4, kde sa prežitie stretáva s kreativitou! Vytvorte si vlastné základne, kroťte dinosaurov a objavujte procedurálne generované mapy. Hrajte s priateľmi v multiplayerovom režime a užite si nekonečné dobrodružstvo plné magických bytostí a nebezpečenstiev. PixARK je ideálnou voľbou pre fanúšikov hier kombinujúcich prežitie a stavanie. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť!

Kód: 387128 Kategória: Vydavateľ:

O hre

PixARK PS4 – Zhrnutie kľúčových parametrov a vlastností produktu

Vstúpte do fascinujúceho sveta PixARK, kde sa dobrodružstvo stretáva s kreativitou v jedinečnej kombinácii. Hra, vyvinutá spoločnosťou Snail Games, vás zavedie do obrovského otvoreného prostredia plného nebezpečných dinosaurov, magických bytostí a nekonečných možností na prežitie. Hráči sa môžu tešiť na bohaté herné mechaniky, ktoré kombinujú prvky prežitia, stavania a objavovania.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: Snail Games
  • EAN: 884095191603

V PixARK sa hráči ocitnú v dynamickom svete, kde je prežitie kľúčové. Aby ste prežili, musíte:

  • Krotiť zvery: Od milých a priateľských zvierat po nebezpečné dravce, každý tvor má svoje vlastné správanie a schopnosti. Naučte sa, ako ich skrotiť a využiť vo svoj prospech.
  • Vyrábať predmety: Hra ponúka široký výber crafting systémov, kde si môžete vytvoriť technické a magické pomôcky, ktoré vám pomôžu prežiť v tomto nehostinnom prostredí.
  • Stavať základne: Vytvorte si vlastný domov z kociek a zabezpečte si tak ochranu pred nebezpečenstvami, ktoré na vás číhajú. Vaša kreativita je jedinou hranicou.

Okrem toho, PixARK ponúka aj:

  • Procedurálne generované mapy: Každé hranie je jedinečné, pretože svet sa neustále mení a vyvíja, čo zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť.
  • Možnosti prispôsobenia postavy: Vytvorte si vlastnú postavu a prispôsobte si ju podľa svojich predstáv, aby ste sa cítili jedinečne v tomto fantastickom svete.
  • Multiplayerový režim: Hrajte s priateľmi alebo inými hráčmi online a spoločne objavujte tajomstvá PixARKu.

Ak ste fanúšikom hier, ktoré kombinujú prežitie, stavanie a dobrodružstvo, PixARK je pre vás ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť zažiť toto úžasné dobrodružstvo a objavte všetky jeho tajomstvá. Vstúpte do sveta, kde sa vaše sny o prežití a objavovaní môžu stať skutočnosťou!