The Sims 4: Cesta ku sláve CZ PC

17,99 

Zdieľať:

Objavte svet slávy a úspechu s rozšírením The Sims 4: Cesta ku sláve CZ PC. Vytvorte si vlastného Simsa a prežite vzrušujúcu kariéru ako herec alebo spevák. Získajte si srdcia fanúšikov, zúčastnite sa konkurzov a natáčaní, a staňte sa najžiadanejšou celebritou v meste. Nezmeškajte šancu na nezabudnuteľné zážitky a splňte si svoj sen o sláve!

Kód: 389159 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Sims 4: Cesta ku sláve CZ PC

Vstúpte do fascinujúceho sveta slávy a úspechu s rozšírením The Sims 4: Cesta ku sláve. Toto rozšírenie vám umožní prežiť vzrušujúcu kariéru v oblasti herectva alebo spevu, pričom vaši Simsovia sa môžu stať skutočnými hviezdami. Vytvorte si vlastnú postavu a prepracujte sa na vrchol, kde na vás čakajú svetlá reflektorov a obdiv fanúšikov.

Kľúčové vlastnosti hry:

  • Nové kariérne možnosti: Zvoľte si kariéru ako herec alebo spevák a prežite jedinečné zážitky, ktoré vám prinesú slávu.
  • Vytváranie postáv: Prispôsobte si svojich Simsov s množstvom nových oblečení, účesov a doplnkov, ktoré odrážajú ich osobnosť a štýl.
  • Interakcie s fanúšikmi: Získajte si srdcia fanúšikov a zažite vzrušenie z autogramiád a verejných vystúpení.
  • Nové lokácie: Objavte nové miesta, kde sa môžete zúčastniť konkurzov, natáčaní a koncertov.
  • Vylepšené herné mechaniky: Získajte skúsenosti a zlepšujte svoje zručnosti, aby ste sa stali najžiadanejšou celebritou v meste.

V The Sims 4: Cesta ku sláve sa vaši Simsovia môžu tešiť na množstvo zábavných a vzrušujúcich aktivít. Od konkurzov po natáčania, každé rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvní vašu kariéru a reputáciu. Môžete sa rozhodnúť, či sa stanete miláčikom publika, alebo zvolíte drsnejšiu cestu k sláve, ktorá môže zahŕňať aj kontroverzné rozhodnutia.

Okrem toho, hra ponúka aj nové interakcie a možnosti, ako sa zapojiť do života celebritných Simsov. Môžete sa zúčastniť na exkluzívnych večierkoch, stretávať sa s inými celebritami a dokonca si vybudovať vlastný fanúšikovský základ. Každý krok na ceste k sláve je plný výziev a prekvapení, ktoré vás udržia v napätí.

Nezmeškajte príležitosť stať sa hviezdou! Získajte toto rozšírenie a prežite svoju cestu ku sláve. Vydavateľom hry je Electronic Arts, a je dostupná na platforme PC DVD. S EAN kódom 5030942122060 si môžete byť istí, že ide o originálny produkt.

Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky a prežite svoj sen o sláve s The Sims 4: Cesta ku sláve. Vstúpte do sveta, kde sa vaše ambície môžu stať realitou a každý deň je novou príležitosťou na dosiahnutie úspechu.