LEGO Harry Potter Collection (Remastered for Nintendo Switch) NSW

27,99 

Zdieľať:

Zažite magický svet s LEGO Harry Potter Collection (remasterovaná verzia pre Nintendo Switch). Spojte sa s obľúbenými postavami a prežite dobrodružstvá z kníh a filmov. Vytvárajte, riešte hádanky a hrajte s priateľmi v kooperatívnom režime. Vylepšená grafika a plynulý výkon zaručujú nezabudnuteľný herný zážitok. Objavte kúzla a elixíry v tejto jedinečnej kolekcii, ktorá vás vtiahne do čarodejníckeho univerza!

Kód: 389176 Kategória: Vydavateľ:

O hre

LEGO Harry Potter Collection (Remastered for Nintendo Switch)

Objavte magický svet Harryho Pottera prostredníctvom LEGO Harry Potter Collection, remasterovanej verzie pre Nintendo Switch. Táto jedinečná kompilácia spája obľúbené LEGO stavebnice s fascinujúcim príbehom zo siedmich kníh o Harrym Potterovi, čím ponúka hráčom nezabudnuteľné dobrodružstvo plné kúziel, elixírov a hádaniek.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Warner Bros. Games
  • Platforma: Nintendo Switch
  • EAN: 5051892217231

Hráči sa môžu tešiť na kompletné dobrodružstvo, ktoré zahŕňa všetky kľúčové momenty z kníh a filmov. Od prvého ročníka na Rokforte až po epické súboje s temnými silami, LEGO Harry Potter Collection ponúka:

  • Kreatívne zručnosti: Vytvárajte a prispôsobujte svoje LEGO postavy a prostredia, pričom využívate rôzne kúzla a schopnosti.
  • Riešenie hádaniek: Prekonávajte prekážky a objavujte tajomstvá pomocou logických hádaniek, ktoré sú súčasťou každého dobrodružstva.
  • Spolupráca: Hrajte s priateľmi a rodinou v kooperatívnom režime, kde môžete spoločne prekonávať výzvy a objavovať svet Harryho Pottera.
  • Vylepšená grafika: Remasterovaná verzia ponúka vylepšenú grafiku a plynulejší výkon, čo zaručuje ešte lepší herný zážitok.

LEGO Harry Potter Collection je ideálnou voľbou pre fanúšikov Harryho Pottera, ako aj pre tých, ktorí si chcú užiť zábavné a interaktívne dobrodružstvo. Hra kombinuje humor a akciu, pričom ponúka množstvo zábavných momentov, ktoré si zamilujete. Od kúzelných duelov po výrobu elixírov, každý aspekt hry je navrhnutý tak, aby vás vtiahol do magického sveta.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto úžasnú kolekciu na Nintendo Switch. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás prenesie do srdca čarodejníckeho univerza, kde sa stretnete s obľúbenými postavami a zažijete nezabudnuteľné chvíle. LEGO Harry Potter Collection je viac než len hra; je to cesta do sveta fantázie, kde sa každý môže stať čarodejníkom a zažiť kúzla na vlastnej koži.