LEGO Harry Potter Collection XBOX ONE

19,99 

Zdieľať:

LEGO Harry Potter Collection XBOX ONE ponúka magický zážitok z obľúbeného sveta Harryho Pottera. Spojte sa s priateľmi v kooperatívnom režime a objavte známe lokality ako Rokfort a Dúhový most. Vytvárajte vlastné postavy, riešte hádanky a užívajte si rôzne herné módy. Ideálne pre fanúšikov Harryho Pottera a všetkých, ktorí hľadajú zábavný a interaktívny herný zážitok na XBOX ONE. Nezmeškajte túto jedinečnú kolekciu!

Kód: 389175 Kategória: Vydavateľ:

O hre

LEGO Harry Potter Collection XBOX ONE

Objavte magický svet Harryho Pottera prostredníctvom LEGO Harry Potter Collection na platforme XBOX ONE. Táto jedinečná kompilácia spája obľúbené LEGO zručnosti s fascinujúcim príbehom, ktorý je založený na siedmich knihách a ôsmich filmoch o Harrym Potterovi. Hráči sa môžu tešiť na vzrušujúce dobrodružstvo, ktoré zahŕňa kúzlenie, výrobu elixírov, riešenie hádaniek a mnoho ďalších aktivít, ktoré sú zábavné pre všetky vekové kategórie.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Warner Bros. Games
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5051892217224

Hráči sa môžu ponoriť do rozšíreného sveta, kde sa stretnú s obľúbenými postavami ako Harry, Ron a Hermiona. Každá postava má svoje jedinečné schopnosti, ktoré sú nevyhnutné na prekonanie prekážok a riešenie hádaniek. Hráči môžu navštevovať známe miesta ako Rokfort, Dúhový most a mnoho ďalších ikonických lokalít, ktoré sú verne zrekonštruované v LEGO štýle.

LEGO Harry Potter Collection ponúka:

  • Kooperatívny režim: Hrajte s priateľmi a rodinou v kooperatívnom režime, kde môžete spoločne prekonávať výzvy a objavovať tajomstvá.
  • Rôzne herné módy: Užite si rôzne herné módy, vrátane príbehového režimu, ktorý vás prevedie celým príbehom Harryho Pottera.
  • Vytváranie a prispôsobenie: Vytvorte si vlastné postavy a prispôsobte ich vzhľad a schopnosti podľa svojich predstáv.
  • Hádanky a mini hry: Riešte rôzne hádanky a zúčastnite sa mini hier, ktoré obohacujú herný zážitok.

Táto kolekcia je ideálna pre fanúšikov Harryho Pottera, ako aj pre tých, ktorí si chcú užiť zábavný a interaktívny herný zážitok. S množstvom obsahu a rôznymi výzvami, ktoré čakajú na objavenie, sa LEGO Harry Potter Collection stáva nevyhnutnosťou pre každého majiteľa konzoly XBOX ONE.

Nezmeškajte príležitosť zažiť kúzelný svet LEGO Harryho Pottera! Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta mágie a fantázie, kde sa každý hráč stane súčasťou legendárneho príbehu. S LEGO Harry Potter Collection na XBOX ONE sa zábava a dobrodružstvo nikdy nekončia!