New Super Mario Bros. U (Deluxe) NSW

48,49 

Zdieľať:

Objavte New Super Mario Bros. U (Deluxe) na Nintendo Switch! Tento deluxe balík ponúka 164 úrovní, vrátane rozšírenia New Super Luigi U, a umožňuje zábavu až pre 4 hráčov. Prekonávajte prekážky, zbierajte mince a bojujte proti známym nepriateľom v farebnom a vizuálne atraktívnom svete. Ideálne pre všetkých fanúšikov Mario hier, táto hra zaručuje hodiny zábavy a dobrodružstva!

Kód: 389611 Kategória: Vydavateľ:

O hre

New Super Mario Bros. U (Deluxe) NSW

Hra New Super Mario Bros. U (Deluxe) je skvostným prírastkom do legendárnej série Mario, ktorá prináša klasickú plošinovú zábavu na konzolu Nintendo Switch. Tento deluxe balík zahŕňa nielen pôvodnú hru, ale aj rozšírenie New Super Luigi U, čo znamená, že sa hráči môžu tešiť na ešte viac akcie a zábavy.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Nintendo
  • Platforma: Nintendo Switch (NSW)
  • EAN: 045496423780
  • Počet úrovní: 164 rôznych úrovní
  • Počet hráčov: Až 4 hráči
  • Ovládanie: Jeden ovládač Joy-Con pre multiplayer

Hráči sa môžu tešiť na bohatý herný zážitok, ktorý zahŕňa množstvo rôznych úrovní, skrytých tajomstiev a výziev. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetkých, od začiatočníkov po skúsených hráčov. S možnosťou hrať až štyroch hráčov naraz, je ideálna na zábavu s rodinou a priateľmi.

V New Super Mario Bros. U (Deluxe) sa hráči ocitnú v rozprávkovom svete, kde musia prekonávať prekážky, zbierať mince a bojovať proti známym nepriateľom, ako sú Goombas a Koopa Troopas. Hra ponúka aj nové herné mechaniky, ako sú power-upy a špeciálne schopnosti, ktoré obohacujú herný zážitok.

Okrem toho, New Super Luigi U prináša nový pohľad na klasickú hru, kde hráči prevezmú úlohu Luigia a zažijú rýchlejšie a náročnejšie úrovne. Tento dodatočný obsah je skvelým spôsobom, ako si rozšíriť herný zážitok a objaviť nové výzvy.

Hra je vizuálne atraktívna, s farebnou grafikou a plynulým pohybom, čo zaručuje, že si ju užijete na plne využitej obrazovke Nintendo Switch. S intuitívnym ovládaním a jednoduchými mechanikami je New Super Mario Bros. U (Deluxe) ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov Mario hier.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto fantastickú hru a ponorte sa do sveta plného dobrodružstiev, zábavy a výziev! Hra New Super Mario Bros. U (Deluxe) je skutočným pokladom pre každého hráča, ktorý hľadá kvalitný herný zážitok na Nintendo Switch.