NBA 2K Playgrounds 2 XBOX ONE

10,99 

Zdieľať:

NBA 2K Playgrounds 2 na XBOX ONE je dynamická arkádová basketbalová hra, ktorá ponúka vzrušujúci herný zážitok. S viac ako 200 slávnymi hráčmi, novým sezónnym režimom a rôznymi hernými módmi, vrátane online multiplayeru, si užijete rýchle a zábavné zápasy. Vylepšená grafika a zvukový dizajn umocňujú atmosféru hry. Ideálna voľba pre fanúšikov basketbalu, ktorí hľadajú akciu a zábavu!

Kód: 389786 Kategória: Vydavateľ:

O hre

NBA 2K Playgrounds 2 XBOX ONE

NBA 2K Playgrounds 2 je dynamická arkádová basketbalová hra, ktorá ponúka vzrušujúci zážitok pre všetkých fanúšikov tohto športu. Toto pokračovanie obľúbeného titulu sa môže pochváliť množstvom nových funkcií a vylepšení, ktoré posúvajú hru na novú úroveň. Hráči sa môžu tešiť na nový sezónny režim, ktorý pridáva do hry ďalší rozmer a zábavu.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: 2K Games
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5026555360975

V NBA 2K Playgrounds 2 sa môžete stretnúť s viac ako 200 slávnymi hráčmi, vrátane súčasných hviezd a legendárnych postáv z minulosti. Hráči sú zobrazení s novými modelmi a animáciami, čo zvyšuje realistickosť a atraktivitu hry. Môžete si vybrať svoj tím a vyraziť na palubovku, kde sa môžete zapojiť do rýchlych a zábavných zápasov.

Hra ponúka rôzne herné módy, vrátane online multiplayeru, kde môžete súťažiť proti hráčom z celého sveta. Vďaka intuitívnemu ovládaniu a plynulej hre si užijete každú minútu strávenú na palubovke. Nový sezónny režim vám umožní prežiť vzrušenie z basketbalovej sezóny, pričom budete mať možnosť získať rôzne odmeny a vylepšenia pre svojich hráčov.

Okrem toho, NBA 2K Playgrounds 2 ponúka aj množstvo vylepšení v oblasti grafiky a zvuku, čo prispieva k celkovému zážitku z hry. Hráči sa môžu tešiť na živé a farebné prostredia, ktoré sú plné detailov, a na skvelý zvukový dizajn, ktorý umocňuje atmosféru zápasov.

Ak ste fanúšikom basketbalu a hľadáte zábavnú a akčnú hru, NBA 2K Playgrounds 2 je pre vás ideálnou voľbou. Nezabudnite si ju zaobstarať a vychutnať si všetky jej výhody. Pripravte sa na nezabudnuteľné basketbalové zážitky, ktoré vás vtiahnu do sveta športu a zábavy!