Paw Patrol: On a roll! NSW

24,99 

Zdieľať:

Paw Patrol: On a Roll! na platforme NSW je vzrušujúca hra od Outright Games, ktorá ponúka 16 záchranných misií. Hráči sa môžu stať hrdinami a pomôcť šteniatkam zachrániť priateľov v nádhernom otvorenom svete. S jedinečnými schopnosťami každého šteniatka a interaktívnym prostredím je táto hra ideálna pre rodiny a mladých hráčov. Objavte dobrodružstvo s Paw Patrol a užite si zábavu na dlhé hodiny!

Kód: 389950 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Paw Patrol: On a Roll! NSW

Vstúpte do vzrušujúceho sveta šteniatok z Paw Patrol a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo s hrou Paw Patrol: On a Roll! na platforme NSW. Táto hra, vydaná spoločnosťou Outright Games, ponúka hráčom možnosť stať sa hrdinami a pomôcť šteniatkam zachrániť ich priateľov v 16 rôznych záchranných misiách. Každá misia je jedinečná a vyžaduje si tímovú prácu a strategické myslenie.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Platforma: NSW
  • Vydavateľ: Outright Games
  • EAN: 5060528030762
  • Počet misií: 16 záchranných misií
  • Hrateľnosť: Hrajte ako dve rôzne šteniatka v každej misii
  • Preskúmavanie: Nádherný otvorený svet

Hráči sa môžu tešiť na rôzne úlohy, ktoré si vyžadujú rýchle reflexy a schopnosť riešiť problémy. Každé šteniatko má svoje jedinečné schopnosti, ktoré môžete využiť na prekonanie prekážok a záchranu priateľov. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetky vekové kategórie, čo z nej robí ideálnu voľbu pre rodiny a mladých hráčov.

Okrem záchranných misií sa hráči môžu tešiť aj na interaktívne prostredie, kde môžu objavovať rôzne lokácie a plniť vedľajšie úlohy. Hra ponúka farebnú grafiku a príjemný herný zážitok, ktorý je inšpirovaný populárnym animovaným seriálom. Deti sa tak môžu ponoriť do sveta Paw Patrol a zažiť dobrodružstvá so svojimi obľúbenými postavami.

Nezabudnite, že objednať si hru môžete na tejto stránke, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti nákupu. Paw Patrol: On a Roll! je skvelou voľbou pre všetkých fanúšikov šteniatok a zábavy, ktorá ich zaručene zabaví na dlhé hodiny.

Pripravte sa na akciu, zábavu a množstvo záchranných misií s Paw Patrol: On a Roll! Nechajte sa uniesť do sveta, kde sú šteniatka hrdinami a vy ste ich najväčšou oporou!