Paw Patrol: On a roll! PS4

28,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušujúci svet Paw Patrol: On a Roll! na PS4! Zažite 16 záchranných misií s vašimi obľúbenými šteniatkami, ktoré potrebujú vašu pomoc. Hra ponúka intuitívne ovládanie a farebnú grafiku, ideálnu pre deti. Naučte sa hodnoty ako priateľstvo a odvaha, zatiaľ čo sa zabávate s rodinou a priateľmi. Nezmeškajte túto skvelú zábavu a pomôžte šteniatkam zachrániť svet!

Kód: 389948 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Paw Patrol: On a Roll! PS4

Vstúpte do vzrušujúceho sveta Paw Patrol a zažite dobrodružstvo plné záchranných misií s vašimi obľúbenými šteniatkami! Hra Paw Patrol: On a Roll! na platforme PS4 je ideálnou voľbou pre malých aj veľkých fanúšikov tejto populárnej animovanej série. V tejto hre sa stanete súčasťou tímu šteniatok, ktoré sú pripravené na akciu a potrebujú vašu pomoc pri plnení rôznych úloh.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Vydavateľ: Outright Games
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5060528030861
  • Počet misií: 16 záchranných misií
  • Hrateľnosť: Hrajte ako dve rôzne šteniatka v každej misii

Hra ponúka 16 rôznych záchranných misií, v ktorých sa budete musieť postarať o svojich priateľov a udržať komunitu v bezpečí. Každá misia je jedinečná a vyžaduje od vás rôzne zručnosti a stratégie. Hráči môžu ovládať rôzne šteniatka, pričom každé z nich má svoje špecifické schopnosti, ktoré sú nevyhnutné na úspešné dokončenie úloh. Týmto spôsobom si deti môžu osvojiť tímovú prácu a rozvíjať svoje logické myslenie.

Okrem záchranných misií sa hráči môžu tešiť na preskúmavanie nádherného a farebného sveta Paw Patrol. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre deti, pričom ponúka intuitívne ovládanie a jednoduché úlohy, ktoré sú ideálne pre mladších hráčov. Vďaka tomu si môžu užiť zábavu a dobrodružstvo bez zbytočného stresu.

Grafika hry je živá a pútavá, čo ešte viac umocňuje zážitok z hrania. Hráči sa môžu tešiť na známe postavy a prostredia, ktoré sú verne prenesené z animovanej série. Hra je nielen zábavná, ale aj vzdelávacia, pretože deti sa naučia dôležité hodnoty ako je priateľstvo, odvaha a pomoc druhým.

Nezmeškajte príležitosť zažiť dobrodružstvo so šteniatkami z Paw Patrol! Získajte svoju kópiu hry Paw Patrol: On a Roll! na PS4 a pomôžte šteniatkam zachrániť svet. Táto hra je skvelým spôsobom, ako stráviť čas s rodinou a priateľmi, pričom sa naučíte dôležité lekcie o spolupráci a odvahe. Pripravte sa na zábavu a akciu, ktorá vás vtiahne do sveta Paw Patrol!