Monster Energy: Supercross 2 PS4

25,99 

Zdieľať:

Objavte adrenalínové preteky s hrou Monster Energy: Supercross 2 na PS4! Vstúpte do sveta profesionálneho motocyklistického pretekania a zažite vzrušenie z AMA Supercross a FIM World Championship. Vytvorte si vlastnú kariéru, prispôsobte si motocykel a súťažte online s hráčmi z celého sveta. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa šampiónom v motocrossových pretekoch!

Kód: 390153 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Monster Energy: Supercross 2 PS4

Zažite vzrušenie a adrenalín najprestížnejších pretekov AMA Supercross a FIM World Championship s hrou Monster Energy: Supercross 2 na platforme PS4. Táto hra vás vtiahne do sveta profesionálneho motocyklistického pretekania, kde sa stanete súčasťou najväčšieho a najkonkurenčnejšieho šampionátu na svete.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Vydavateľ: Milestone
  • Platforma: PS4
  • EAN: 8059617108922

V Monster Energy: Supercross 2 sa môžete tešiť na nový režim kariéry, ktorý vám umožní prežiť vzrušujúci život profesionálneho pretekára. Aby ste sa stali skutočným majstrom, nestačí byť len najrýchlejší. Musíte si získať srdcia fanúšikov a získať slávu, čo pridáva na hĺbke a zložitosti herného zážitku.

Hra ponúka realistickú fyziku jazdy a detailne spracované trate, ktoré sú inšpirované skutočnými pretekmi. Môžete sa tešiť na:

  • Rôzne typy tratí, ktoré testujú vaše jazdecké schopnosti.
  • Možnosť prispôsobiť si svoj motocykel a jazdca podľa vlastných predstáv.
  • Online multiplayer, kde môžete súťažiť s hráčmi z celého sveta.
  • Rôzne herné módy, vrátane závodov a tréningov.

Okrem toho, Monster Energy: Supercross 2 ponúka aj bohatý výber oficiálnych tímov a jazdcov, čo zaručuje autentický zážitok. Hráči môžu prežiť napínavé preteky a získať cenné skúsenosti, ktoré im pomôžu stať sa šampiónmi.

Nezmeškajte príležitosť zažiť vzrušenie z pretekov a staňte sa súčasťou tohto jedinečného motocyklistického dobrodružstva. Hra Monster Energy: Supercross 2 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov motocrossu a adrenalínových športov, ktorí túžia po realistickom a vzrušujúcom hernom zážitku. Pripravte sa na preteky, ktoré vás nielen zabavia, ale aj posunú vaše jazdecké schopnosti na novú úroveň!