Assassin’s Creed: Odyssey PS4

18,99 

Zdieľať:

Objavte Assassin’s Creed: Odyssey na PS4 a ponorte sa do fascinujúceho sveta starovekého Grécka. V tejto epickej hre od Ubisoft sa stanete žoldnierom, ktorý odhaľuje tajomstvá svojej minulosti a ovplyvňuje osud Grécka. Preskúmajte obrovský otvorený svet, zúčastnite sa masívnych bitiek a robte rozhodnutia, ktoré formujú váš príbeh. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa legendárnym hrdinom!

Kód: 390277 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed: Odyssey PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta starovekého Grécka s hrou Assassin’s Creed: Odyssey na platforme PS4. Táto hra, vyvinutá spoločnosťou Ubisoft, vás zavedie do obdobia, kedy sa Grécko nachádzalo na pokraji vojny a chaosu. Ako hráč sa ocitnete v úlohe žoldniera, ktorý sa snaží odhaliť tajomstvá svojej minulosti a stať sa legendárnym hrdinom.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Platforma: PS4
  • EAN: 3307216063926

Hra ponúka hráčom jedinečnú možnosť vytvoriť si vlastnú legendu prostredníctvom voľby, ktorá ovplyvňuje priebeh príbehu. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, má svoje následky, a tak sa môžete tešiť na rôzne konce a rozvetvené príbehové línie. V Assassin’s Creed: Odyssey sa môžete rozhodnúť, či sa postavíte na stranu Atén alebo Sparty, a ovplyvniť tak osud celého Grécka.

Hlavné rysy hry zahŕňajú:

  • Obrovský otvorený svet: Preskúmajte nádherné prostredie starovekého Grécka, od malebných ostrovov po majestátne mestá.
  • RPG prvky: Vylepšujte svoje schopnosti, zručnosti a vybavenie, aby ste sa stali silnejším bojovníkom.
  • Epické bitky: Zúčastnite sa masívnych vojenských konfliktov a strategicky ovplyvnite výsledok bitiek.
  • Príbehové voľby: Vaše rozhodnutia formujú príbeh a ovplyvňujú vzťahy s ostatnými postavami.

Okrem toho, Assassin’s Creed: Odyssey ponúka aj množstvo vedľajších úloh a aktivít, ktoré obohacujú herný zážitok. Od hľadania skrytých pokladov po plnenie úloh pre rôzne frakcie, každý hráč si nájde to svoje. Hra je známa svojou nádhernou grafikou a detailným spracovaním, ktoré vás vtiahne do atmosféry starovekého Grécka.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej odysey. Prežite dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do srdca gréckej mytológie a histórie. Assassin’s Creed: Odyssey je viac než len hra; je to cesta do minulosti, kde sa môžete stať hrdinom, ktorého si Grécko zaslúži. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás pohltí a inšpiruje!