Assassin’s Creed: Odyssey XBOX ONE

23,99 

Zdieľať:

Objavte Assassin’s Creed: Odyssey na XBOX ONE a zažite epické dobrodružstvo v starovekom Grécku. V tejto hre od Ubisoft sa stanete žoldnierskym vyvrheľom, ktorého rozhodnutia formujú osud. Preskúmajte obrovský otvorený svet, zúčastnite sa masívnych bitiek a stretávajte historické postavy. Vytvorte si vlastný príbeh s RPG prvkami a užite si nádhernú grafiku. Nezmeškajte šancu stať sa legendárnym hrdinom!

Kód: 390326 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed: Odyssey XBOX ONE

Vstúpte do fascinujúceho sveta starovekého Grécka s hrou Assassin’s Creed: Odyssey na platforme XBOX ONE. Táto hra, vyvinutá a vydaná spoločnosťou Ubisoft, vás zavedie na epickú cestu, kde sa vaše rozhodnutia stávajú kľúčovými pre váš osud. Prežite legendárne dobrodružstvo, ktoré vás prevedie vojnou rozpolteným svetom, a odhaľte tajomstvá vašej minulosti.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Platforma: XBOX ONE
  • Vydavateľ: Ubisoft
  • EAN: 3307216066569

V Assassin’s Creed: Odyssey sa ocitnete v úlohe žoldnierskeho vyvrheľa, ktorý sa snaží nájsť svoje miesto v chaotickom svete. Hra ponúka obrovský otvorený svet, ktorý je plný historických miest, kultúrnych odkazov a epických bitiek. Vaša postava, ktorú si môžete prispôsobiť, sa môže stať buď Alexiosom, alebo Kassandra, pričom každá voľba ovplyvňuje priebeh príbehu.

Jednou z najzaujímavejších vlastností hry je systém voľby, ktorý umožňuje hráčom rozhodovať o osude postáv a priebehu príbehu. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, môže mať ďalekosiahle následky, čo pridáva na hĺbke a zložitosti herného zážitku. Okrem toho, hra obsahuje množstvo vedľajších úloh, ktoré obohacujú príbeh a ponúkajú rôzne výzvy.

Hráči sa môžu tešiť na:

  • Epické bitky: Zúčastnite sa masívnych vojenských konfliktov a strategicky ovládnite bojisko.
  • Prieskum: Preskúmajte nádherné prostredia, od malebných ostrovov po ruiny starovekých miest.
  • RPG prvky: Vylepšujte svoje schopnosti a prispôsobte si svoj herný štýl podľa vlastných preferencií.
  • Historické postavy: Stretnite sa s významnými osobnosťami z gréckej histórie a zapojte sa do ich príbehov.

Hra Assassin’s Creed: Odyssey je nielen zábavná, ale aj vzdelávacia, pretože ponúka pohľad na bohatú kultúru a históriu starovekého Grécka. Vďaka nádhernej grafike a realistickému zobrazeniu prostredia sa budete cítiť, akoby ste sa skutočne ocitli v tejto dobe.

Nezmeškajte príležitosť stať sa legendárnym gréckym hrdinom a zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvo. Získajte svoju kópiu hry Assassin’s Creed: Odyssey na XBOX ONE a ponorte sa do sveta, kde na každej voľbe záleží.