Project Highrise (Architect’s Edition) PS4

18,99 

Zdieľať:

Project Highrise (Architect’s Edition) PS4 je jedinečná simulácia architektúry, kde sa stanete architektom a developerom. Navrhnite a postavte svoj vlastný mrakodrap s rozšíreniami ako Las Vegas, Miami Malls, Tokyo Towers a Brilliant Berlin. Hra ponúka strategické výzvy, spravovanie obyvateľov a nekonečné možnosti prispôsobenia. Vstúpte do sveta architektúry a prežite hodiny zábavy s Project Highrise na PS4!

Kód: 390404 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Project Highrise (Architect’s Edition) PS4

Project Highrise (Architect’s Edition) je fascinujúca simulácia, ktorá vás vtiahne do sveta architektúry a výstavby mrakodrapov. V tejto hre sa stanete architektom a developerom, ktorého úlohou je navrhnúť a postaviť najslávnejší mrakodrap na svete. Hra zahŕňa všetky rozšírenia a DLC z pôvodnej verzie na PC, vrátane Las Vegas, Miami Malls, Tokyo Towers, London Life a úplne nového Brilliant Berlin.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Kalypso Media
  • Platforma: PS4
  • EAN: 4260458361245

Hra ponúka hráčom možnosť vytvoriť si vlastný mrakodrap od základov. Môžete si vybrať z rôznych architektonických štýlov a prispôsobiť každý detail, od rozloženia poschodí až po vybavenie jednotlivých priestorov. Vaša kreativita a strategické myslenie budú kľúčové pri plánovaní a správe vášho mrakodrapu.

Okrem samotného stavania mrakodrapov sa musíte postarať aj o spokojnosť obyvateľov a nájomníkov. Správa budovy zahŕňa riešenie rôznych problémov, ako sú údržba, bezpečnosť a ekonomické otázky. Hráči sa musia vysporiadať s výzvami, ako sú konkurencia, zmeny v dopyte a potreby obyvateľov, čo pridáva na hĺbke a komplexnosti hry.

Project Highrise (Architect’s Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov simulácií a architektúry. Hra ponúka množstvo hodín zábavy a výziev, pričom každý projekt je jedinečný a vyžaduje si iný prístup. S množstvom rozšírení a nových lokalít, ako je Brilliant Berlin, sa hráči môžu tešiť na neustále nové výzvy a možnosti.

Nezmeškajte príležitosť stať sa architektom svojich snov a postaviť mrakodrap, ktorý ohromí svet. Project Highrise (Architect’s Edition) je hrou, ktorá vás nielen zabaví, ale aj podnieti vašu kreativitu a strategické myslenie. Pripravte sa na výnimočný zážitok, ktorý vás prenesie do vzrušujúceho sveta architektúry a výstavby!