Crash Team Racing Nitro-Fueled XBOX ONE

27,99 

Zdieľať:

Objavte Crash Team Racing Nitro-Fueled na XBOX ONE a zažite vzrušujúce závody s obľúbenými postavami z Crash Bandicoot. Tento remaster od Activision ponúka modernizovanú grafiku, klasické aj nové trate, rôzne herné režimy ako adventúra, časovka a multiplayer. Zbierajte power-upy, predvádzajte triky a prispôsobte si postavy a vozidlá. Pripravte sa na rýchle preteky a nezabudnuteľné dobrodružstvá!

Kód: 390948 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Crash Team Racing Nitro-Fueled XBOX ONE

Vstúpte do vzrušujúceho sveta závodných hier s Crash Team Racing Nitro-Fueled na platforme XBOX ONE. Tento titul, vydaný spoločnosťou Activision, je remasterom klasickej závodnej hry, ktorá sa pôvodne objavila na PlayStation. Hráči sa môžu tešiť na modernizovaný grafický vizuál, ktorý oživuje známe postavy a prostredia z univerza Crash Bandicoot.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Platforma: XBOX ONE
  • Vydavateľ: Activision
  • EAN: 5030917269646

Crash Team Racing Nitro-Fueled ponúka hráčom možnosť prežiť nostalgické chvíle s obľúbenými postavami, ako sú Crash Bandicoot, Coco, Dr. Neo Cortex a mnohí ďalší. Hráči môžu pretekať na klasických mapách, ktoré sú známe z pôvodnej hry, ale aj na nových tratiach, ktoré boli pridané do remasteru. Hra obsahuje rôzne herné režimy, vrátane:

  • Adventúra: Prežite vzrušujúce dobrodružstvo a pretekajte proti rôznym protivníkom.
  • Časovka: Zmerajte si sily s časom a pokúste sa dosiahnuť najlepšie časy na jednotlivých tratiach.
  • Multiplayer: Hrajte s priateľmi alebo online s hráčmi z celého sveta.

Hra sa vyznačuje dynamickým a zábavným herným štýlom, ktorý kombinuje rýchle preteky s akčnými prvkami. Hráči môžu zbierať power-upy, ktoré im pomôžu v boji proti súperom, a využívať rôzne triky a skoky na zlepšenie svojich výkonov. Nitro-Fueled tiež ponúka široké možnosti prispôsobenia postáv a vozidiel, čo pridáva na variabilite a zábave.

Okrem toho, hra obsahuje aj online funkcie, ktoré umožňujú hráčom súťažiť v reálnom čase s ostatnými. Systém hodnotenia a odmien motivuje hráčov k neustálemu zlepšovaniu svojich zručností a dosahovaniu nových cieľov. Hráči môžu preukázať svoje schopnosti v rôznych ligách a súťažiach, čím sa zvyšuje konkurencia a zábava.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto vzrušujúcu závodnú hru! Crash Team Racing Nitro-Fueled je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných závodných hier, ktorí hľadajú zábavu a výzvy. Pripravte sa na rýchle preteky, strategické využívanie power-upov a nezabudnuteľné dobrodružstvá v svete Crash Bandicoot!