Far Cry: New Dawn CZ PS4

17,99 

Zdieľať:

Objavte Far Cry: New Dawn CZ PS4, akčnú adventúru od Ubisoft, ktorá vás zavedie do post-apokalyptického sveta Hope County. Prežívajte v nepredvídateľnom prostredí, spoznajte nové frakcie a využívajte vylepšený herný systém s craftingom a kooperatívnym multiplayerom. Pripravte sa na dobrodružstvo plné akcie, napätia a morálnych rozhodnutí, ktoré ovplyvnia osudy postáv. Nezmeškajte túto jedinečnú hru, ktorá ponúka bohatý príbeh a otvorený svet plný tajomstiev!

Kód: 390984 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Far Cry: New Dawn CZ PS4

Vstúpte do fascinujúceho a nebezpečného sveta Far Cry: New Dawn, akčnej adventúry od renomovaného vydavateľa Ubisoft. Táto hra vás zavedie do post-apokalyptického prostredia, kde sa civilizácia snaží znovu postaviť na nohy po globálnej nukleárnej katastrofe. Hra je dostupná na platforme PS4 a ponúka jedinečný zážitok, ktorý vás vtiahne do dramaticky zmeneného sveta Hope County, Montana.

Hlavné vlastnosti hry:

  • Post-apokalyptické prostredie: Prežívajte v prostredí, kde sa príroda a civilizácia stretávajú v nepredvídateľnom boji o prežitie.
  • Nové frakcie: Spoznajte rôzne skupiny prežívajúcich, ktoré sa snažia získať moc a kontrolu nad zdrojmi. Klan Highwaymen, vedený sestrami Mickey a Lou, predstavuje hlavnú hrozbu.
  • Vylepšený herný systém: Hra ponúka nové mechaniky, ako sú crafting a vylepšovanie zbraní, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj herný štýl.
  • Kooperatívny multiplayer: Hrajte s priateľmi a spoločne sa postavte výzvam, ktoré vám hra ponúka.
  • Otvorený svet: Preskúmajte rozsiahly otvorený svet plný tajomstiev, misií a nebezpečenstiev, ktoré čakajú na objavenie.

V Far Cry: New Dawn sa ocitnete v úlohe prežívajúceho, ktorý musí čeliť nielen nebezpečenstvám vonkajšieho sveta, ale aj morálnym dilemám a rozhodnutiam, ktoré ovplyvnia osudy ostatných postáv. Hra sa odohráva 17 rokov po udalostiach z predchádzajúcej hry, čo znamená, že sa môžete tešiť na známe miesta, ale aj na nové výzvy a nepriateľov.

Grafika a zvukové efekty sú na vysokej úrovni, čo umocňuje atmosféru hry a ponorí vás do jej príbehu. Hráči sa môžu tešiť na bohatý príbeh, ktorý je preplnený akciou, napätím a prekvapeniami. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, môže mať ďalekosiahle následky, čo pridáva na hrateľnosti a znovuhrateľnosti.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru a ponorte sa do sveta Far Cry: New Dawn. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás nielen zabaví, ale aj vyzve na prežitie v nehostinných podmienkach. Hra je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a tých, ktorí hľadajú hlboký a pútavý príbeh.

EAN: 3307216096733