GTA 5 (Premium Edition)

22,99 

Zdieľať:

GTA 5 (Premium Edition) je ultimátna verzia populárnej akčnej hry od Rockstar Games, ktorá ponúka obrovský otvorený svet Los Santos, tri hrateľné postavy a hodnotný obsah pre GTA Online. S viac ako GTA$ 1,000,000 v online hernom režime a napínavým príbehom plným akcie a humoru, táto edícia zaručuje hodiny zábavy. Objavte nekonečné možnosti a dobrodružstvá v tejto legendárnej hre!

Kód: 391288 Kategória: Vydavateľ:

O hre

GTA 5 (Premium Edition)

Grand Theft Auto V (GTA 5) je jedným z najpopulárnejších a najuznávanejších videohier všetkých čias, vydaný spoločnosťou Rockstar Games. Táto hra sa stala synonymom pre otvorený svet a nekonečné možnosti, pričom Premium Edition ponúka hráčom nielen základnú hru, ale aj množstvo dodatočného obsahu, ktorý zaručuje hodiny zábavy a akcie.

Hlavné parametre a vlastnosti:

  • Platforma: XBOX ONE
  • Vydavateľ: Rockstar Games
  • EAN: 5026555362535

GTA 5 sa odohráva v rozľahlej metropole Los Santos, ktorá je inšpirovaná reálnym Los Angeles. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Obrovský otvorený svet: Preskúmajte hory, pláže, mestské ulice a podzemné tunely. Každý kút Los Santos je detailne prepracovaný a ponúka množstvo aktivít, od pretekov po skryté poklady.
  • Tri hrateľné postavy: Hráči môžu prechádzať medzi tromi rôznymi protagonistami, z ktorých každý má svoj vlastný príbeh, schopnosti a osobnosť. Týmto spôsobom sa hra stáva ešte dynamickejšou a zaujímavejšou.
  • GTA Online: Premium Edition obsahuje hodnotu viac ako GTA$ 1,000,000 v GTA Online, čo umožňuje hráčom vychutnať si množstvo online aktivít, od pretekov po kooperatívne misie s priateľmi.
  • Príbehová kampaň: Hlavný príbeh je plný napätia, akcie a humoru, pričom sa zaoberá témami zločinu, priateľstva a zrade. Hráči sa ocitnú v srdci zločineckého podsvetia, kde musia čeliť nebezpečenstvu a rozhodnutiam, ktoré ovplyvnia ich osudy.
  • Grafika a zvuk: Hra ponúka ohromujúcu grafiku a realistický zvukový dizajn, ktorý umocňuje zážitok z hrania. Detaily prostredia a animácie postáv sú na najvyššej úrovni, čo zaručuje pohlcujúci zážitok.

GTA 5 (Premium Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a otvoreného sveta. Hráči sa môžu tešiť na nekonečné možnosti, ako si užiť hru, či už sa rozhodnú pre príbehové misie, alebo sa zapoja do online aktivít s priateľmi. S množstvom obsahu a neustálymi aktualizáciami GTA Online je táto hra zárukou dlhých hodín zábavy.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto legendárnu hru. Ponorte sa do sveta Los Santos, kde na vás čakajú dobrodružstvá a vzrušenie na každom kroku!