Far Cry 5 CZ [Uplay]

19,99 

Zdieľať:

Zažite Far Cry 5 CZ na platforme Uplay a ponorte sa do otvoreného sveta Hope County v Montane. Bojujte proti fanatickému kultu The Project at Eden’s Gate a objavte napínavý príbeh plný akcie a dobrodružstva. Využite široké spektrum zbraní a vozidiel, a hrajte v kooperatívnom režime s priateľmi. Nezmeškajte exkluzívny DLC Doomsday Prepper pack pri predobjednávke. Objednajte si teraz a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo!

Kód: 394908 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Far Cry 5 CZ [Uplay]

Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo v najnovšej časti populárnej hernej série Far Cry 5. Vydaná spoločnosťou Ubisoft, táto hra vás zavedie do malebného, ale nebezpečného prostredia Hope County v Montane, kde sa stretnete s fanatickým kultom známeho ako The Project at Eden’s Gate.

Hlavné vlastnosti hry:

  • Žáner: Akčná adventúra, FPS
  • Platforma: ESD PC
  • EAN: STE-0003639
  • DLC: Doomsday Prepper pack k predobjednávke

V Far Cry 5 sa ocitnete v otvorenom svete, kde máte slobodu rozhodovať o svojich činoch. Môžete sa rozhodnúť, či sa postavíte proti kultu priamo, alebo sa pokúsite získať podporu miestnych obyvateľov. Hra ponúka široké spektrum možností, ako sa vysporiadať s nepriateľmi, vrátane rôznych zbraní, vozidiel a taktík. Vďaka možnosti kooperatívneho hrania s priateľmi si môžete užiť akciu ešte intenzívnejšie.

Okrem napínavého príbehu a akčných misií sa môžete tešiť aj na bohatý herný svet, ktorý je plný vedľajších úloh, skrytých pokladov a zaujímavých postáv. Hráči môžu preskúmavať nádherné scenérie Montany, od lesov po hory, a objavovať tajomstvá, ktoré skrýva.

Prečo si vybrať Far Cry 5?

  • Otvorený svet: Preskúmajte rozmanité prostredie a objavujte množstvo aktivít.
  • Intenzívny príbeh: Započnite boj proti kultu a zachráňte obyvateľov Hope County.
  • Kooperatívne hranie: Hrajte s priateľmi a spoločne sa postavte výzvam.
  • DLC bonus: Získajte Doomsday Prepper pack pri predobjednávke.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto epickú akčnú hru, ktorá kombinuje napínavý príbeh s otvoreným svetom a množstvom možností. Objednajte si túto hru teraz a získajte exkluzívny DLC balík Doomsday Prepper pack. Pripravte sa na akciu, napätie a nezabudnuteľné zážitky v Far Cry 5!