Assassin’s Creed 3 (Remastered) NSW

28,99 

Zdieľať:

Objavte Assassin’s Creed 3 (Remastered) na platforme NSW a zažite epické dobrodružstvo v 18. storočí. Vstúpte do boja za slobodu ako nový hrdina s indiánskym a britským pôvodom. Vylepšená grafika, všetky DLC a nové herné mechaniky zaručujú plynulý a vizuálne atraktívny zážitok. Preskúmajte historické lokality a ovplyvnite priebeh americkej revolúcie. Nezmeškajte túto nezabudnuteľnú akčnú hru, ktorá kombinuje históriu a strategické prvky!

Kód: 395285 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed 3 (Remastered) NSW

Vstúpte do fascinujúceho sveta Assassin’s Creed 3 (Remastered), ktorý vás prenesie do 18. storočia, do obdobia búrlivých konfliktov v Severnej Amerike. Po viac ako 20 rokoch napätia medzi 13 americkými kolóniami a Britskou korunou sa blíži vojna, ktorá zmení osudy mnohých. Hráči sa ocitnú v úlohe nového vraha, ktorý sa zrodil z popola svojej zničenej dediny. Tento hrdina, s čiastočným indiánskym (Mohawk) a britským pôvodom, sa zapája do boja za slobodu a spravodlivosť.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Platforma: NSW (Nintendo Switch)
  • EAN: 3307216111955

Remasterovaná verzia hry ponúka vylepšenú grafiku a optimalizovaný výkon, čo zaručuje plynulejší a vizuálne atraktívnejší zážitok. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Vylepšenú grafiku: Nové textúry, vylepšené osvetlenie a detailnejšie prostredie, ktoré oživujú historické lokality.
  • Všetky DLC: Obsahuje všetky dodatočné balíčky, ktoré obohacujú príbeh a herný zážitok, čím sa zvyšuje jeho hĺbka a rozšírenie.
  • Nové herné mechaniky: Vylepšené ovládanie a bojový systém, ktorý zaručuje dynamickejší a realistickejší zážitok, ideálny pre nových aj skúsených hráčov.
  • Otvorený svet: Preskúmajte rozľahlé prostredia, od hustých lesov po rušné mestá, a zapojte sa do epických bitiek, ktoré formujú históriu.

Hra sa zameriava na historické udalosti a postavy, pričom ponúka jedinečný pohľad na americkú revolúciu. Hráči sa môžu zapojiť do rôznych misií, ktoré sú založené na skutočných historických udalostiach, a ovplyvniť tak priebeh histórie. Vďaka bohatému príbehu a komplexným postavám sa Assassin’s Creed 3 (Remastered) stáva nezabudnuteľným zážitkom pre všetkých fanúšikov akčných hier a histórie.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto epickú hru na vlastnej koži. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do hlbokých historických súžení a ponúkne vám jedinečný pohľad na boj za slobodu. Assassin’s Creed 3 (Remastered) je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu akcie, stratégie a histórie v jednom balení.