Kingdom Come: Deliverance CZ PS4

30,99 

Zdieľať:

Objavte stredoveký svet s hrou Kingdom Come: Deliverance CZ PS4. Tento realistický RPG titul od Deep Silver vás zavedie do doby plných konfliktov a historických udalostí. Hrajte ako mladý kováč Henry a zažite dynamické boje, úlohy a vedľajšie aktivity v otvorenom svete. S dôrazom na historické detaily a grafickú kvalitu, Kingdom Come: Deliverance ponúka hlboký herný zážitok pre všetkých fanúšikov RPG hier. Pripravte sa na epické dobrodružstvo!

Kód: 396970 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Kingdom Come: Deliverance CZ PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta stredovekej Európy s hrou Kingdom Come: Deliverance na platforme PS4. Tento realistický RPG titul, vydaný spoločnosťou Deep Silver, vás zavedie do doby plnej prevratov, konfliktov a historických udalostí, kde sa budete musieť postaviť výzvam, ktoré na vás čakajú v otvorenom svete.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Žáner: RPG (Role-Playing Game)
  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: Deep Silver
  • EAN: 4020628771843

Hra sa odohráva v realisticky zobrazenom stredovekom prostredí, kde sa hráči ujímajú úlohy mladého kováča Henryho, ktorý sa snaží pomstiť smrť svojich rodičov a obnoviť poriadok vo svojej krajine. Kingdom Come: Deliverance sa vyznačuje svojou dôraznou pozornosťou na detaily, čo sa týka historických faktov, architektúry a kultúry tej doby.

Realistický bojový systém

Jedným z najvýraznejších aspektov hry je jej realistický bojový systém, ktorý vyžaduje od hráčov zručnosť a stratégiu. Boje sú dynamické a vyžadujú si presné načasovanie a techniku, čo pridáva na intenzite a vzrušení. Hráči môžu experimentovať s rôznymi zbraňami a bojovými štýlmi, čím si vytvárajú vlastný herný štýl.

Úlohy a vedľajšie aktivity

Okrem boja ponúka hra aj množstvo úloh a vedľajších aktivít, ktoré obohacujú herný zážitok. Môžete sa zapojiť do obchodovania, lovu, alebo sa stať súčasťou intrigánskych politických hier. Hráči majú možnosť rozhodovať o osude postáv a ovplyvňovať priebeh príbehu, čo dodáva hre na hĺbke a zložitosti.

Grafická kvalita

Hra je známa aj svojou grafickou kvalitou, ktorá zachytáva krásu stredovekého prostredia s detailnými textúrami a realistickým osvetlením. Každý kút sveta je starostlivo navrhnutý, čo prispieva k celkovému ponoreniu do hry.

Je dôležité poznamenať, že táto verzia hry je v angličtine a neobsahuje české titulky. Pre tých, ktorí preferujú hru s českými titulkami, je k dispozícii špeciálna edícia.

Kingdom Come: Deliverance je ideálnou voľbou pre fanúšikov RPG hier, ktorí hľadajú hlboký a realistický herný zážitok. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do srdca stredovekého sveta, kde každé rozhodnutie má svoje následky. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej cesty!