LEGO Marvel Collection PS4

27,99 

Zdieľať:

Objavte LEGO Marvel Collection na PS4, ktorá obsahuje tri ikonické tituly: LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel Avengers a LEGO Marvel Super Heroes 2. Vstúpte do sveta superhrdinov, preskúmajte známe lokácie ako New York City a Asgard, a užite si kooperatívny multiplayer s priateľmi. S nádhernou grafikou a rôznymi hernými módmi, táto kolekcia je ideálna pre fanúšikov LEGO a Marvelu, ktorí hľadajú akčné dobrodružstvo plné zábavy a vzrušenia!

Kód: 397078 Kategória: Vydavateľ:

O hre

LEGO Marvel Collection PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta superhrdinov s LEGO Marvel Collection na PS4, ktorá ponúka jedinečné dobrodružstvo pre všetkých fanúšikov LEGO a Marvelu. Tento balík obsahuje tri najobľúbenejšie tituly: LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel Avengers a LEGO Marvel Super Heroes 2, ktoré vás vtiahnu do akcie s vašimi obľúbenými postavami z komiksov a filmov.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: Warner Bros. Games
  • Platforma: PS4
  • EAN: 883929670482

Tento balík je ideálny pre všetkých, ktorí sa chcú ponoriť do fascinujúceho sveta Marvelu a zažiť akčné misie s ikonickými superhrdinami ako sú Iron Man, Captain America, Thor a mnohí ďalší. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Rozmanité herné prostredia: Preskúmajte známe lokácie ako New York City, Asgard a ďalšie, pričom každé prostredie ponúka unikátne výzvy a úlohy.
  • Kooperatívny multiplayer: Hrajte s priateľmi a rodinou v kooperatívnom režime, kde môžete spoločne plniť úlohy a bojovať proti nepriateľom.
  • Vylepšené grafické spracovanie: Vychutnajte si nádhernú grafiku a plynulé animácie, ktoré oživia vaše obľúbené postavy a ich schopnosti.
  • Rôzne herné módy: Od kampaní po vedľajšie úlohy, LEGO Marvel Collection ponúka množstvo obsahu, ktorý vás zabaví na dlhé hodiny.

LEGO Marvel Avengers je najpredávanejšia LEGO Marvel videohra, ktorá sa vracia s novým akčným superhrdinovským dobrodružstvom. Hráči sa môžu tešiť na príbehy z oceneného filmu The Avengers a jeho pokračovania Avengers: Age of Ultron, pričom sa stretnú s množstvom známych postáv a ich jedinečnými schopnosťami.

Tento balík je skvelou voľbou pre všetkých fanúšikov LEGO a Marvelu, ktorí hľadajú zábavný a akčný zážitok. Nezáleží na tom, či ste nováčik alebo skúsený hráč, LEGO Marvel Collection ponúka niečo pre každého. Pripravte sa na hodiny zábavy, smiechu a vzrušenia, keď sa stanete súčasťou tímu superhrdinov a bojujete proti zlu vo svete LEGO.

Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo s LEGO Marvel Collection na PS4 a staňte sa hrdinom, ktorého svet potrebuje! S touto kolekciou sa nielen zabavíte, ale aj prežijete epické momenty, ktoré vás prenesú do srdca akcie a dobrodružstva. Nechajte sa uniesť kreativitou a fantáziou, ktorú LEGO a Marvel ponúkajú, a objavte nekonečné možnosti, ktoré na vás čakajú!