Star Wars Jedi: Fallen Order PC

15,99 

Zdieľať:

Objavte Star Wars Jedi: Fallen Order na PC a ponorte sa do epického dobrodružstva v ikonickom vesmíre Star Wars. Hrajte ako Cal Kestis, posledný padawan, ktorý sa snaží prežiť po rozkaze 66. Využite intenzívny bojový systém, preskúmajte rozmanité planéty a zažite hlboký príbeh plný akcie a napätia. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás zavedie do srdca galaxie!

Kód: 397148 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars Jedi: Fallen Order PC

Vstúpte do epického dobrodružstva vo svete Star Wars s hrou Star Wars Jedi: Fallen Order na platforme PC. Tento akčný dobrodružný titul z pohľadu tretej osoby vás vtiahne do fascinujúceho príbehu, kde sa stanete mladým padawanom, ktorý sa snaží prežiť po tragických udalostiach vo filme Star Wars Episode 3: Pomsta Sithov. Po rozkaze 66, ktorý vyhladil väčšinu Jediov, sa musíte postaviť temnote a obnoviť Rád Jediov.

Kľúčové vlastnosti:

  • Žáner: Akčný dobrodružný titul
  • Pohľad: Tretia osoba
  • Herný režim: Single player
  • Vydavateľ: Electronic Arts
  • Platforma: PC DVD
  • EAN: 5030947122430

V tejto hre sa ocitnete v úlohe Cal Kestis, posledného preživšieho padawana, ktorý sa snaží uniknúť pred prenasledovaním Impéria. Na svojej ceste sa stretnete s rôznymi postavami, ktoré vám pomôžu alebo vás budú chcieť zastaviť. Hra ponúka intenzívny bojový systém, ktorý kombinuje klasické Jedi schopnosti s modernými hernými mechanikami.

Hlavné prvky hry:

  • Pohyb a parkour: Preskúmajte rozmanité prostredia a využívajte parkourové prvky na prekonávanie prekážok.
  • Bojový systém: Ovládajte svetelný meč a využívajte sily Jediov na porazenie nepriateľov.
  • Príbeh a postavy: Prežívajte emocionálny príbeh s hlbokými postavami a zložitými rozhodnutiami.
  • Prieskum: Objavujte rôzne planéty a ich tajomstvá, ktoré vám pomôžu na ceste k obnoveniu Rádu Jediov.

Hra Star Wars Jedi: Fallen Order je nielen o boji, ale aj o prieskume a objavovaní. Každá planéta, ktorú navštívite, ponúka unikátne prostredie a výzvy, ktoré musíte prekonať. Vďaka nádhernej grafike a pohlcujúcej atmosfére sa budete cítiť ako súčasť tohto ikonického vesmíru.

Nezabudnite, že táto hra je určená pre všetkých fanúšikov Star Wars, ktorí túžia po nových dobrodružstvách a chcú sa ponoriť do hlbokého príbehu plného akcie a napätia. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás zavedie do srdca galaxie, kde sa musíte postaviť svojim najväčším obavám a bojovať za budúcnosť Jediov.

Zažite Star Wars Jedi: Fallen Order na PC a staňte sa hrdinom, ktorého galaxia potrebuje! S každým krokom, ktorý urobíte, sa priblížite k odhaleniu tajomstiev, ktoré formovali osudy mnohých. Vydajte sa na túto nezabudnuteľnú cestu a staňte sa súčasťou legendy, ktorá prekonáva čas a priestor.