Star Wars Jedi: Fallen Order XBOX ONE

20,99 

Zdieľať:

Zažite epické dobrodružstvo vo svete Star Wars s hrou Star Wars Jedi: Fallen Order na XBOX ONE. Staňte sa Cal Kestisom, posledným preživším Jediom, a prežite intenzívne súboje, preskúmavajte rozmanité planéty a odhaľujte tajomstvá galaxie. Hra ponúka pútavý príbeh, RPG prvky a nádhernú grafiku, ideálnu pre fanúšikov Star Wars a nových hráčov. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo!

Kód: 397147 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars Jedi: Fallen Order XBOX ONE

Zažite epické dobrodružstvo vo svete Star Wars s hrou Star Wars Jedi: Fallen Order na platforme XBOX ONE. Tento akčný dobrodružný titul z pohľadu tretej osoby vás vtiahne do fascinujúceho príbehu, kde sa stanete mladým padawanom, ktorý sa snaží prežiť po rozkaze 66, ktorý zničil Rád Jediov.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Žáner: Akčný dobrodružný
  • Herný režim: Single player
  • Vydavateľ: Electronic Arts
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5035223122449

V tejto hre sa ocitnete v úlohe Cal Kestis, posledného preživšieho Jedi, ktorý sa snaží uniknúť pred Impériom a obnoviť Rád Jediov. Hra sa odohráva v rozšírenom vesmíre Star Wars, kde budete preskúmavať rôzne planéty, čeliť nebezpečným nepriateľom a odhaľovať tajomstvá, ktoré sú ukryté v hlbokých zákutiach galaxie.

Hlavné rysy hry:

  • Pútavý príbeh: Prežite emocionálnu cestu, ktorá sa odohráva po udalostiach vo filme Star Wars Episode 3: Pomsta Sithov.
  • Intenzívne súboje: Ovládajte silu a majstrovsky manipulujte s lightsaberom v dynamických súbojoch proti rôznym nepriateľom, vrátane Sithov a imperiálnych vojakov.
  • Preskúmavanie: Objavujte rozmanité prostredia, od starobylých chrámov po neznáme planéty, a odhaľujte skryté tajomstvá a artefakty.
  • RPG prvky: Vylepšujte svoje schopnosti a prispôsobujte si svojho Jediho podľa svojich preferencií, aby ste sa stali mocnejším bojovníkom.

Hra Star Wars Jedi: Fallen Order ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý kombinuje akciu, dobrodružstvo a hlboký príbeh. S nádhernou grafikou a pohlcujúcou atmosférou sa stanete súčasťou legendárneho univerza Star Wars.

Nezmeškajte príležitosť stať sa Jediom a bojovať za spravodlivosť v galaxii. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do srdca Star Wars. Hra je ideálna pre fanúšikov série, ako aj pre nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do tohto fascinujúceho sveta.

Objavte svoju silu a postavte sa výzvam, ktoré na vás čakajú v hre Star Wars Jedi: Fallen Order na XBOX ONE!