LEGO Worlds XBOX ONE

14,99 

Zdieľať:

LEGO Worlds na XBOX ONE ponúka nekonečné možnosti kreativity v otvorenom prostredí plnom procedurálne generovaných svetov. Vytvárajte a upravujte terény, objavujte interaktívne LEGO objekty a hrajte s priateľmi v multiplayerovom režime. S touto hrou od Warner Bros. Games si užijete hodiny zábavy a dobrodružstva. Objavte svoj vlastný svet s LEGO Worlds a nechajte svoju fantáziu rozletieť!

Kód: 397551 Kategória: Vydavateľ:

O hre

LEGO Worlds pre XBOX ONE

Objavte nekonečné možnosti kreativity s hrou LEGO Worlds na platforme XBOX ONE. Tento fascinujúci titul vás zavedie do otvoreného prostredia, kde sú všetky svety vytvorené z ikonických LEGO kociek. Hra ponúka unikátne a procedurálne generované prostredia, ktoré sú plné dobrodružstiev a možností na objavovanie.

Kľúčové vlastnosti:

  • Otvorené prostredie: Preskúmajte rôzne svety, ktoré sú plne prispôsobiteľné a vytvorené z LEGO kociek.
  • Kreatívne nástroje: Vytvárajte a upravujte terény, od malých ostrovov po obrovské pohoria, a naplňte ich svojimi vlastnými LEGO modelmi.
  • Interaktívne prvky: Zbierajte a objavujte rôzne LEGO objekty, ktoré môžete použiť na vylepšenie svojho sveta.
  • Multiplayer: Hrajte s priateľmi a zdieľajte svoje výtvory v kooperatívnom režime.

V LEGO Worlds máte moc vytvoriť si vlastný svet, kde sú hranice len vo vašej fantázii. Môžete začať od nuly a stavať svoje vlastné LEGO mestá, alebo sa môžete pustiť do objavovania už existujúcich svetov. Hra ponúka širokú škálu nástrojov, ktoré vám umožnia manipulovať s terénom a vytvárať úžasné štruktúry.

Kreatívne možnosti bez hraníc

Jednou z najzaujímavejších funkcií je možnosť vytvárať a upravovať terény pomocou jednoduchých nástrojov. Môžete si vybrať, či chcete stavať majestátne hory, alebo vytvoriť rozľahlé pláne. Každý kúsok vášho sveta môže byť prispôsobený podľa vašich predstáv, čo zaručuje, že každý hráč si vytvorí jedinečný zážitok.

Spolupráca a zdieľanie

Hra tiež ponúka multiplayerový režim, ktorý umožňuje hráčom spolupracovať a zdieľať svoje výtvory. Spoločne môžete objavovať nové svety, zbierať LEGO objekty a vytvárať úžasné stavby. Tento aspekt hry posilňuje komunitu a umožňuje hráčom zdieľať svoje nápady a inšpirácie.

Vysoká kvalita a zábava

Vydavateľom hry je Warner Bros. Games, čo zaručuje vysokú kvalitu a zábavu, ktorú si hráči zamilujú. S EAN kódom 5051892203968 je táto hra dostupná pre všetkých fanúšikov LEGO a video hier.

Pripravte sa na dobrodružstvo plné kreativity a zábavy s LEGO Worlds na XBOX ONE. Vytvorte si svoj vlastný svet, objavujte nové možnosti a užite si nekonečné hodiny zábavy!