Pokémon: Sword NSW

47,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet Pokémonov s hrou Pokémon: Sword na Nintendo Switch. Preskúmajte rozmanitý región Galar, zúčastnite sa dynamických súbojov a objavte množstvo nových Pokémonov. Vytvorte si vlastného trénera, súťažte v gymoch a spojte sa s priateľmi v online multiplayeri. Pokémon: Sword je ideálnou voľbou pre fanúšikov a nových hráčov, ktorí hľadajú hodiny zábavy a dobrodružstva!

Kód: 397613 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Pokémon: Sword NSW

Vstúpte do fascinujúceho sveta Pokémonov s hrou Pokémon: Sword na konzole Nintendo Switch. Toto najnovšie RPG dobrodružstvo vás zavedie do rozmanitého regiónu Galar, kde na vás čakajú nezabudnuteľné zážitky a výzvy.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: Nintendo
  • Platforma: Nintendo Switch (NSW)
  • EAN: 045496424756

Hlavné rysy hry:

  • Obrovský región Galar: Preskúmajte rôzne prostredia, od malebného vidieka a moderných miest po husté lesy a zasnežené hory. Každé prostredie ponúka unikátne Pokémony a výzvy, ktoré vás vtiahnu do akcie.
  • Nové Pokémony a evolúcie: Objavte množstvo nových Pokémonov, ktorí sa pripoja k vašej zbierke. Využite ich jedinečné schopnosti a strategicky ich vyberte do svojich tímov, aby ste dosiahli víťazstvo v súbojoch.
  • Dynamické súboje: Zúčastnite sa vzrušujúcich súbojov, ktoré sú rýchle a plné akcie. Využite taktiku a schopnosti svojich Pokémonov na porazenie súperov a staňte sa majstrom v arénach.
  • Online multiplayer: Spojte sa s priateľmi a hráčmi z celého sveta. Vymieňajte si Pokémonov, súťažte v súbojoch a zdieľajte svoje dobrodružstvá, čím obohatíte svoj herný zážitok.
  • Gymy a súťaže: Zúčastnite sa na súťažiach v gymoch, kde budete čeliť silným trénerom a snažiť sa získať odznaky. Preukážte svoje zručnosti a staňte sa Pokémon majstrom, ktorého uznávajú všetci.
  • Prispôsobenie postavy: Vytvorte si vlastného trénera a prispôsobte si jeho vzhľad. Vyberte si oblečenie a doplnky, ktoré odrážajú váš štýl, a staňte sa jedinečným trénerom v regióne Galar.

Prečo si vybrať Pokémon: Sword?

Pokémon: Sword je ideálnou voľbou pre fanúšikov série, ako aj pre nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do sveta Pokémonov. S jeho bohatým obsahom, rozmanitými prostrediami a množstvom nových Pokémonov, táto hra ponúka hodiny zábavy a dobrodružstva.

Nezabudnite, že v regióne Galar sa nielen bojuje, ale aj objavuje. Každý kút tohto sveta skrýva tajomstvá a prekvapenia, ktoré čakajú na to, aby ste ich objavili. Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu, kde sa stanete nielen trénerom, ale aj priateľom svojich Pokémonov.

Zažite dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta Pokémonov ako nikdy predtým. Pokémon: Sword je hrou, ktorú si nesmiete nechať ujsť!