Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order NSW

50,99 

Zdieľať:

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order NSW je akčné RPG na platforme Nintendo Switch, ktoré ponúka vzrušujúce dobrodružstvá s ikonickými postavami Marvelu. Zostavte si tím z Avengerov, Guardians of the Galaxy a X-Menov, aby ste zastavili Thanosa a jeho generálov. Hra podporuje kooperáciu až pre 4 hráčov a ponúka bohatý herný svet plný známych miest a nepriateľov. Prežite epický príbeh v Marvel univerze a užite si strategické boje a prispôsobenie tímu!

Kód: 397597 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order NSW

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order je vzrušujúce akčné RPG, ktoré sa vracia po desiatich rokoch s novými dobrodružstvami a hrdinami. Vydané spoločnosťou Nintendo, táto hra ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zostaviť si svoj vlastný tím z ikonických postáv Marvelu, vrátane Avengerov, Guardians of the Galaxy, X-Menov a mnohých ďalších. Cieľom je zastaviť Thanosa a jeho generálov pred zničením galaxie.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Platforma: Nintendo Switch (NSW)
  • Vydavateľ: Nintendo
  • EAN: 045496423391
  • Žáner: Akčné RPG
  • Počet hráčov: Možnosť kooperácie až pre 4 hráčov

Hráči sa môžu tešiť na bohatý herný svet, ktorý je plný známych miest z komiksov. Každé prostredie je starostlivo navrhnuté, aby zachytilo atmosféru Marvel univerza. Hráči budú mať možnosť preskúmať rôzne lokácie, od ikonických mestských scenérií po tajomné planéty, pričom sa stretnú s množstvom známych nepriateľov a výziev.

Jednou z najzaujímavejších vlastností hry je možnosť vytvoriť si vlastný tím hrdinov. Hráči môžu kombinovať rôzne postavy, pričom každá z nich má svoje jedinečné schopnosti a špeciálne útoky. Taktické plánovanie a spolupráca s priateľmi sú kľúčové pre úspech v boji proti mocným nepriateľom. Hra ponúka aj rôzne vylepšenia a možnosti prispôsobenia, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj tím podľa svojich preferencií.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order je nielen o boji, ale aj o príbehu. Hráči sa ponoria do epického naratívu, ktorý je plný zvratov a prekvapení. Príbeh je zasadený do známeho Marvel univerza, čo zaručuje, že fanúšikovia komiksov a filmov si prídu na svoje. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre nových hráčov, ale zároveň ponúka dostatok hĺbky a komplexnosti pre skúsených veteránov série.

Ak ste fanúšikom Marvelu a hľadáte zábavnú a akčnú hru, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order je pre vás ideálnou voľbou. Nezabudnite si ju zaobstarať a zažiť vzrušujúce dobrodružstvo s vašimi obľúbenými hrdinami. Pripravte sa na akciu, strategické boje a nezabudnuteľné momenty v tejto úžasnej hre!