Tour de France: Season 2019 PS4

35,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušenie cyklistiky s hrou Tour de France: Season 2019 pre PS4. Vstúpte do realistického sveta cyklistických závodov, kde sa stanete lídrom tímu v režime Pro Leader. Prežite adrenalínové zjazdy, strategické rozhodovanie a hrajte za oficiálne tímy a jazdcov. Získajte cenné dresy a staňte sa cyklistickým šampiónom na najprestížnejších trasách!

Kód: 398096 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Tour de France: Season 2019 PS4

Zažite vzrušenie a adrenalín najprestížnejšieho cyklistického závodu na svete s hrou Tour de France: Season 2019 pre konzolu PS4. Tento realistický simulátor vás prenesie priamo do srdca cyklistiky, kde sa stanete špičkovým cyklistom a budete mať možnosť prežiť nezabudnuteľné chvíle na oficiálnych trasách Tour de France.

Kľúčové vlastnosti:

  • Realistická grafika: Vychutnajte si nádherné prostredie a detailne spracované trasy, ktoré verne odrážajú skutočné cyklistické závody.
  • Rôzne herné režimy: Zvoľte si medzi režimom Pro Leader, kde sa môžete stať lídrom tímu, alebo si vyskúšajte svoje schopnosti v iných výzvach.
  • Taktické rozhodovanie: Každé rozhodnutie môže ovplyvniť váš výkon. Zvoľte si správnu stratégiu, aby ste získali žltý alebo zelený dres.
  • Adrenalínové zjazdy: Prežite vzrušujúce zjazdy a prekonajte svoje limity v náročných podmienkach.
  • Oficiálne tímy a jazdci: Hrajte za svoje obľúbené tímy a jazdcov, ktorí sú súčasťou skutočnej Tour de France.

Režim Pro Leader

V režime Pro Leader sa môžete postaviť na čelo tímu a viesť svojich spolujazdcov k víťazstvu. Musíte sa naučiť, ako správne rozložiť sily, kedy zaútočiť a kedy sa brániť. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, môže mať zásadný dopad na výsledok závodu.

Rôzne výzvy a súťaže

Hra tiež ponúka rôzne výzvy a súťaže, ktoré vám umožnia získať skúsenosti a vylepšiť svoje jazdecké schopnosti. Či už ide o rýchlostné etapy, horské výzvy alebo časovky, každý závod je jedinečný a vyžaduje si iný prístup.

S Tour de France: Season 2019 sa môžete tešiť na hodiny zábavy a napätia. Pripravte sa na to, aby ste sa stali cyklistickým šampiónom a prežili nezabudnuteľné momenty na ceste za víťazstvom. Nezabudnite, že každý detail sa počíta a len tí najlepší dokážu získať cenné dresy a uznanie v cyklistickom svete.

Vstúpte do sveta cyklistiky a prežite nezabudnuteľné dobrodružstvo s Tour de France: Season 2019. S realistickým ovládaním a dynamickým prostredím sa budete cítiť ako skutočný cyklista, ktorý bojuje o víťazstvo na najprestížnejších trasách. Pripravte sa na výzvy, ktoré vás posunú na hranice vašich schopností a ukážu, čo znamená byť skutočným šampiónom.