Bee Simulator PS4

25,99 

Zdieľať:

Bee Simulator PS4 je inovatívna rodinná hra, ktorá vás prenesie do fascinujúceho sveta včiel medonosných. Hrajte z pohľadu včely, zbierajte peľ a opeľujte kvety v Central Parku v New Yorku. Užite si multiplayer módy, preteky s ostatnými včelami a naučte sa včelí tanec. Hra je prístupná pre všetky vekové kategórie a ponúka vzdelávací aspekt o dôležitosti včiel v ekosystéme. Objavte krásne prostredie a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo s Bee Simulator na PS4.

Kód: 398170 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Bee Simulator PS4

Bee Simulator je inovatívna rodinná hra, ktorá vás prenesie do fascinujúceho sveta včiel medonosných. V tejto hre sa stanete včelou a zažijete dobrodružstvo, ktoré vám umožní vidieť svet z úplne inej perspektívy. Hra je inšpirovaná Central Parkom v New Yorku, čo pridáva na jej jedinečnosti a vizuálnej atraktivite.

Kľúčové vlastnosti:

  • Hranie z pohľadu včely: Prežite deň v živote včely, zbierajte peľ a opeľujte kvety.
  • Multiplayer módy: Hrajte so svojimi priateľmi alebo rodinou v až 3 rôznych multiplayer módoch.
  • Preteky s ostatnými včelami: Zúčastnite sa vzrušujúcich pretekov a ukážte, kto je najrýchlejší.
  • Včelí tanec: Naučte sa a predvádzajte včelí tanec, ktorý je kľúčový pre komunikáciu s ostatnými včelami.
  • Objavovanie sveta: Preskúmajte krásne prostredie a objavujte tajomstvá, ktoré skrýva.

Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetky vekové kategórie, čo z nej robí ideálnu voľbu pre rodinné hranie. Bee Simulator ponúka jednoduché ovládanie a intuitívne herné mechaniky, ktoré sú vhodné aj pre mladších hráčov. Vďaka nádhernej grafike a realistickým zvukovým efektom sa hráči môžu ponoriť do úžasného sveta prírody.

Vzdelávací aspekt hry

Okrem zábavy a súťaženia sa hra zameriava aj na vzdelávanie. Hráči sa dozvedia o dôležitosti včiel v ekosystéme a o ich úlohe pri opeľovaní rastlín. Týmto spôsobom Bee Simulator nielenže zabáva, ale aj informuje a zvyšuje povedomie o ochrane životného prostredia.

Vydavateľ a dostupnosť

Vydavateľom hry je BigBen Interactive, ktorý sa zameriava na kvalitné herné zážitky. Hra je dostupná na platforme PS4, čo zaručuje širokú dostupnosť pre hráčov.

Ak hľadáte hru, ktorá kombinuje zábavu, vzdelávanie a rodinné hranie, Bee Simulator je tou správnou voľbou. Vstúpte do sveta včiel a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás naučí niečo nové a zároveň vás pobaví. Nezabudnite si pozvať svojich priateľov a rodinu, aby ste si spoločne užili všetky výhody, ktoré táto hra ponúka!